CAL 2021: Ups n Downs Haakplein

  • Geplaatst op
  • 0
CAL 2021: Ups n Downs Haakplein

Haakplein heeft deze prachtige nieuw CAL ontworpen! Doet u mee?

Ups n Downs is de nieuwe CAL van Jolanda en Naomi van Haakplein. In het voorjaar van 2021 gaat deze CAL van start en maakt u één van de drie prachtige dekens. Enthousiast geworden? Het pakket besteld u hier!

Pakketten
Ups n Downs 2021 is als pakket verkrijgbaar in drie kleurvariaties: Pink Beach, Blue Wave en Gray Sand. Voor welke kleur gaat u? Wanneer u de CAL besteld krijgt u het Durable Cosy Extra Fine garen in de gekozen kleuren, een leren label en een centimeter die goed van pas komt! Voor het maken van de deken wordt haaknaald 3,5 mm aangeraden. 

Wanneer start de CAL?
De Ups n Downs 2021 start op vrijdag 2 april en eindigt juni, met een heerlijk zachte deken van ca. 120 x 165 cm als eindresultaat. De patronen, die elke week verschijnen, zullen voorzien zijn van geschreven teksten en haakdiagrammen. Voor de gebruikte steken(variaties) is er deze keer gekozen voor een stekenbestand, waarin de steken duidelijk worden uitgelegd.

Via de Facebookgroep 'Haakplein' en www.haakplein.com is de Ups n Downs Crochet Along 2021 te volgen.

Donatie
De naam van de CAL komt voort uit de gebruikte uitdagende steken en het zigzag patroon. 
Ups n Downs zijn daarnaast ook onderdeel van het leven, en zonder dieptepunten geen hoogtepunten. 
Gelukkig zijn er vele prachtige initiatieven en stichtingen die anderen helpen bij dieptepunten. Bij verkoop van ieder pakket wordt er een donatie van €2,00 gedaan aan Stichting Ambulancewens Nederland . Deze stichting is opgericht door een ambulancechauffeur als aanvulling op de verzorging van immobiele terminale patiënten om hun laatste wens te vervullen met de hulp van vrijwilligers en een eigen ambulance. 

Pakketten zijn per direct te bestellen en worden vanaf 16 maart uitgeleverd.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.