Bolletje van week 5

  • Geplaatst op
  • Door Caroline Lucke
  • 0
Bolletje van week 5

Rowan Fine Silk, deze week van 5,95 voor 5,65.

Rowan Fine Silk is deze week het "Bolletje van de week"

En weer is er een week voorbij. Deze week gaan we al naar februari toe, wat gaat de tijd snel. Deze week hebben we gekozen voor Rowan Fine Silk als het bolletje van de week. Dit is een garen dat door Rowan geintroduceerd is in een tijdelijke collectie. Bij dit garen betekend dat op echt op is.

Dit garen is een prachtige combinatie van zijde, wol en viscose. Het heeft een hele mooie zijdeglans. Door de samenstelling en het uiterlijk van de draad is het prachtig om lace mee te breien.

Deze week krijgt u ook bij een bestelling van Rowan Fine Silk garen het patronenboek er gratis bij, inclusief de nederlandse vertaling! Hiervoor geldt wel op = op.

Eén bolletje Rowan Fine Silk weegt 25 gram en kent een looplengte van 150 meter. De aanbevolen naald is 2,75 mm en de stekenverhouding 10 x 10 cm van Rowan Fine Silk is 35 steken x 45 naalden. 
 
Het patroon van vandaag is natuurlijk gemaakt met dit garen. Deze prachtige, gehaakte omslag doek is vandaag in de aanbieding. Natuurlijk volgen de overige dagen van deze week nieuwe patronen.

Dit garen is verkrijgbaar in 7 warme tinten. Met welke kleur Rowan Fine Silk gaat u aan de slag?  

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.