Babysets haken - het nieuwe boek van CuteDutch

Babysets haken - het nieuwe boek van CuteDutch

Babysets haken van CuteDutch is in aantocht! Wat een leuke sets staan daar in.

Babysets haken van CuteDutch

Kennen jullie de leuke amigurumi knuffels van CuteDutch? Wat een schatjes zijn het!  En het leuke is, er komt een heel nieuw boek aan met 5 nieuwe vreiendjes! Ontmoet Muis Mila, Hond Harold, Aap Abel, Konijn Kyra en Varken Vera.

Na het succes van koe Zoë de babyset kon het niet anders, er komt een boek!

Maak kennis met de gehaakte knuffeldieren uit babysets haken. Deze wil je gewoon maken. Leuk als complete set op de babykamer of misschien toch alleen een toffe spaarpot met knuffel voor een peuter. Deze heerlijk zachte knuffeldieren zijn het perfecte cadeau voor elk kindje.

In dit boek vind je vijf complete babysets van muis Mila, varken Vera, aap Abel, hond Harold en konijn Kyra. Elke set wordt duidelijk en stap-voor-stap beschreven inclusief gedetailleerde uitleg om de knuffels in elkaar te zetten. Bovendien neemt Stefanie je mee op haar reis met pluisgarens, zodat ook jij de haak-uitdaging durft aan te gaan met dit garen!

Bestel de sets en het boek nu alvast in de pre-order. Dan kunt u direct aan de slag als het boek uitkomt.

Naast de pre-order van deze sets, hebben wij ook heel veel pakketten van de leuke CuteDutch knuffels toegevoegd aan ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan Poes Minoes, Hond Donna, Konijn Kiki en de welbekende Twinkle Star!

Neem hier snel een kijkje naar alle pakketten die wij van CuteDutch in ons assortiment hebben opgenomen.
Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.