Yarn 11 - Macro Botanica

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
EAN:
9789491840586
Levertijd:
1-2 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Het prachtige bookazine van Scheepjes, Yarn! Dit is de 11e uitgave, Macro Botanica.
€9,95
Incl. btw

Bekijk meer varianten:

Vragen over Scheepjes Yarn 11 - Macro Botanica?

Yarn 11 - Macro Botanica

Bekijk de fascinerende wereld van de plantkunde door een macro lens en laat je net als Scheepjes verleiden door de schoonheid en het vernuft van Moeder Natuur. In Bookazine YARN 11 zoomt Scheepjes in op de krachtige eigenschappen van planten, zoals aantrekken, voortplanten, verdedigen en groeien. De unieke haak- en breipatronen voor het lente- en zomerseizoen brengen een ode aan deze fascinerende eigenschappen, die vertaald zijn in de subthema’s Attract, Reproduce, Defend en Grow.

De botanische wereld is een grote inspiratiebron voor velen en ook deze editie van YARN bookazine gaat tot in de kleinste details op in het thema. Zo zijn er inspirerende interviews met creatievelingen, zoals papierkunstenaar en fotograaf Ann Wood, ontwerper en fotograaf Chantal Keizer en kunstenaar Linda Nieuwstad. Samen met de verdiepende artikelen over de Wereldzadenbank in Spitsbergen en de Fibonacci-reeks worden de vele mogelijkheden van plantkunde als inspiratiebron voor creativiteit belicht.

De gepresenteerde projecten zijn stuk voor stuk kunstwerken voor elke dag, geschikt voor beginnende en meer gevorderde handwerkers en vormen samen een bonte verzameling patronen. Bont in kleur, in gebruikte garens en voor zowel interieur als garderobe, voor jong tot oud. Laat je inspiratie tot bloei komen en ga aan de slag met Simy’s Fotografiechallenge of één van de 16 patronen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen