Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Scheepjes Larra

Scheepjes Larra garen kenmerkt zich door een aantrekkelijke, gemerceriseerde katoenen kwaliteit. Dit betekent dat het garen niet alleen lekker sterk is, bovendien is het ook nog eens zo dat ze over een subtiel glansje beschikt. Alles bij elkaar gezien kunnen we dan ook niet anders dan te stellen dat aan de slag gaan met het Scheepjes Larra garen elke keer opnieuw een waar feest is. U kunt er voor kiezen om het garen uit de Scheepjes lijn te bestellen in zomaar even meer dan 68 verschillende tinten. Ongeacht de kleur waar uw voorkeur naar uitgaat, het is steeds mogelijk om deze terug te vinden in het assortiment. Spreekt dit u ook wel aan en wilt u het garen ook graag in huis halen? Wacht dan geen moment langer en koop ze vandaag nog aan vanuit het wol en garen assortiment hier bij Caro's Atelier!

Geschikt voor verschillende haak- en breiprojecten

Voordat u er voor zult kiezen om het Scheepjes Larra garen te kopen is het natuurlijk vanzelfsprekend dat u een goed beeld zult willen hebben van de verschillende projecten die met behulp van dit type garen gerealiseerd kunnen worden. Het is dan ook mogelijk om er tal van verschillende brei- en haakprojecten mee te maken. Wat dit betreft kunt u niet alleen denken aan amigurumi, maar wat bovendien ook te denken van granny squares evenals allerhande, hippe woonaccessoires? Bent u eerder op zoek naar een garen waar u gebruik van kunt maken voor het realiseren van comfortabele kledingstukken? Ook dan kan het een absolute aanrader zijn om daarvoor te kijken in de richting van dit garen.

Over welke eigenschappen beschikt Scheepjes Larra?

Inmiddels weet u voor welke projecten u exact gebruik kunt maken van het Scheepjes Larra garen. Het is natuurlijk ook interessant om even verder te kijken naar de precieze kenmerken waar dit Scheepjes garen over beschikt. Wat dat betreft is het in eerste instantie goed om te weten dat één bol van het garen over een gewicht beschikt van 50 gram. Bovendien is ze goed voor een looplengte van zo'n 125 meter. De aanbevolen naalddikte waar u gebruik van kunt maken in combinatie met dit garen bedraagt 2,5 à 3 mm. Het haakgaren is bovendien eenvoudig in onderhoud en kan bovendien gewassen worden in de wasmachine op een temperatuur van 40 graden.

Het Larra garen bestellen bij Caro's Atelier

Wanneer u ook graag over wil gaan tot het aanschaffen van het Scheepjes Larra garen is het een absolute aanrader om uw bestelling te plaatsen hier bij Caro's Atelier. Wanneer u dit doet kunt u namelijk genieten van een groot aantal interessante voordelen. Niet alleen is het zo dat wij dit type garen in tal van verschillende kleuren aanbieden aan onze klanten, bovendien is het ook nog eens zo dat u altijd bent verzekerd van een zeer interessante prijs. Ook mensen die snel nood hebben aan garen kunnen prima bij ons terecht. Wanneer u dringend nood heeft aan dit type garen en u ze bestelt voor 21:00 uur zorgen wij er namelijk voor dat ze dezelfde dag nog op de post gaat. Alweer een extra interessante reden om er voor te kiezen om over te gaan tot het aanschaffen van het garen hier bij Caro's Atelier.

Geniet van gratis verzending vanaf 45 euro!

Wilt u graag nog meer kunnen besparen op het kopen van het garen dat deel uitmaakt van de Larra collectie? In dat geval is het ook nog interessant om te weten dat dit garen net als alle andere garens uit ons assortiment gratis worden verzonden van zodra u er voor kiest om een bestelling te plaatsen ter waarde van minimum 45 euro. Bovendien is het ook nog eens zo dat u met elke bestelling die wordt geplaatst hier bij Caro's Atelier mee kunt sparen voor interessante kortingen. In ieder geval, wanneer u er ook aan denkt om over te gaan tot het bestellen van het garen uit de Scheepjes Larra lijn is het ten allen tijde een aanrader om dat te doen hier bij Caro's Atelier!