Haakpakket Caro's Woondeken

EAN:
13292911
Levertijd:
Dit artikel wordt naar verwachting binnen 3-4 werkdagen verzonden
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Haakpakket voor een leuke deken gemaakt met entrelac techniek gehaakt met Scheepjes Chunky Monkey.
€55,20
Incl. btw

Bekijk meer varianten:

Vragen over Caro's Atelier Haakpakket Caro's Woondeken?

Haakpakket Caro's Woondeken

Deze leuke woondeken is een combinatie van Tunisch haken en gewoon haken. Het tunische haakwerk wordt gedaan middels de entrelac techniek.

Maak deze deken nu zelf! Deze deken wordt gehaakt met Scheepjes Chunky Monkey. Per deken worden er 5 verschillende kleuren gebruikt. 

De deken wordt ca. 100 x 120 cm, en wordt gehaakt met een tunische haaknaald van 8 mm en een gewone haaknaald van 6 mm. 

Het pakket bevat:

  • Benodigde garens in de kleur naar keuze, er zijn 6 varianten.*
  • Patroon (ontvangt u digitaal)

Verder nodig:

*Let op! Bij de kleurrijke deken zijn de kleuren aangepast. De kleuren zijn zoals de Chunky Monkey Bollen op de foto. De deken op de foto's zijn gebruikt voor de sfeer.

Wat een heerlijke deken om te maken. Entre-lac is leuk om te doen en niet moeilijk. De Chunkey Monkey is heerlijk zacht en dik. Het patroon kan hier en daar wat duidelijker maar door op YouTube te kijken kom je een heel eind.

Prachtig deken! Ik heb het al in 3 maten en twee kleurenvariaties gemaakt. Verschillende vriendinnen willen mijn hulp om zelf ook het deken te maken. Het patroon is niet altijd even duidelijk, maar gelukkig zijn daar youTube filmpjes die helpen bij het haken van de verschillende steken.

Ik heb een grote deken gemaakt, 2 pakketten besteld en achteraf nog 2 bollen. Wat een heerlijk garen, wat en super patroon en wat een prachtig resultaat

Wat een heerlijk patroon om te haken!! Ik maak nooooooooit iets twee keer maar deze wil ik nog zeker een keertje maken, dan met mooie echte wol.

Leuke woondeken om te maken. Heel veel plezier van het entrelsc haken. De deken valt op door kleuren en techniek. Patroon gekocht op de beurs.
5 sterren op basis van 5 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen