Garenpakket: Christmas Tangle MAL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
EAN:
13312213
Levertijd:
1-2 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De dagen worden korter en we beginnen langzaam te denken aan de feestelijkheden van komend seizoen... Met de kerst voor de deur is het de perfecte tijd van het jaar om comfortabel zittend op de bank een nieuwe deken te haken.
€112,05
Incl. btw

Bekijk meer varianten:

Vragen over Scheepjes Garenpakket: Christmas Tangle MAL?

Garenpakket: Christmas Tangle MAL

De Christmas Tangle MAL is een feestelijk project voor crafters met een gemiddeld haakniveau, waarbij gebruik wordt gemaakt van de slimme interlocking haaktechniek.De Christmas Tangle Blanket is speciaal voor deze Scheepjes MAL ontworpen door Astrid Schandy met Scheepjes Catona. Er zijn twee kleurstellingen om uit te kiezen. De eerste heeft een sneeuwwitte achtergrond met sprookjesachtige regenboogkleurige motieven in de vorm van feestelijke lampjes. De tweede heeft een groene achtergrond, welke een kerstboom voorstelt, met lampjes in prachtige kleuren.
 
Het patroon is vanaf 5 oktober beschikbaar via Astrid’s Ravelry pagina.

Prijs: USD 12 (prijzen kunnen afwijken, afhankelijk van lokalevaluta en belastingen). Gebruik de code ScheepjesMAL voor 30% korting bij aankoop van het patroon (code is geldig voor de duur van de MAL; 5 oktober tot 1 november).

Op 28 september wordt er een gratis pannenlap gepubliceerd, inclusief tutorial videos, om de interlocking techniek te oefenen! Hiervoor zijn drie kleuren garen nodig, waarvan de benodigde hoeveelheden niet zijn opgenomen in de totalen voor de deken.

 
Dit pakket bevat:
  • Benodigde garen in de gekozen kleurstelling

Het patroon dient u apart aan te schaffen, zie link hierboven.

Verder nodig en los te bestellen:
  • Haaknaald 3 mm
  • Stekenmarkeerders
  • Maasnaald
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen