Carolientje Kampeer CAL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
EAN:
13431143
Levertijd:
Zodra het artikel leverbaar is, zie datum website. Het is niet mogelijk andere artikelen met deze order mee te bestellen. Bestel deze apart!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Doe mee met de Carolientje Kampeer CAL 2024 en haak een outfit voor Carolientje & Kareltje, het hondje en alles waarmee ze lekker kunnen slapen onder de sterrenhemel.
€59,95
Incl. btw

Bekijk meer varianten:

Vragen over Carolientje Kampeer CAL?

Carolientje Kampeer CAL

Let op voororder! De pakketten worden eind mei verzonden. 

Doe mee met de Carolientje Kampeer CAL 2024.

We gaan er samen voor zorgen dat Kareltje & Carolientje lekker kunnen kamperen onder de blauwe hemel, met prachtige sterren. Samen met hun hondje gaan ze de leukste avonturen beleven.

Vanaf 31 mei ontvang je elke week een deel van het patroon en in 5 weken tijd haken we alles wat nodig is om lekker te kunnen kamperen in de open lucht.

Wilt je meedoen met eigen garens? Dat kan ook, kies dan voor alleen het patroon en ontvang direct een overzicht van de benodigdheden. Je ontvangt dan ook vanaf 31 mei elke week een deel van het patroon.

Om de CAL helemaal mee te kunnen doen, dient u in het bezit te zijn van Carolientje & Kareltje. Heeft u deze nog niet? Bestel dan een van de pakketten met Carolientje, Kareltje of beide.

Verder nodig:

  • Haaknaald 2,5 mm, 3 mm & 3,5 mm.
  • Spelden
  • Stukje karton 
  • Vulling
  • Stekenmarkeerders
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen