Voorjaarsbeurzen!

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Beurs
  • 0
Voorjaarsbeurzen!

Kom jij gezellig bij ons langs op een van de beurzen dit voorjaar? We zijn te vinden op maar liefst twee beurzen dit voorjaar! En we vinden het erg leuk om iedereen te zien. We brengen natuurlijk Carolientje en Kareltje mee, de grote en alle gewone poppen en outfits natuurlijk. Maar we hebben nog veel meer mooie garens/ patronen en projecten mee! 

Handwerkbeurs Zwolle

Handwerkbeurs in Zwolle 

 

Van 9 februari t/m 12 februari 2023 zijn wij te vinden in de ijsselhallen in zwolle op de gezellige handwerkbeurs. We hebben hier vanalles met ons mee: mooie garens, patronen voor zowel breisters als haaksters en we staan klaar om advies te geven en te helpen! We staan hier gezellig samen met natuurlijk allerlei andere mooie winkels. Zoals onder andere Wol met Verve. Deze komen met de mooiste handgeverfde garens. Kom gezellig bij ons langs! 

 

Kaarten bestellen? Dat kan hier

 

Caro’s op de KreaDoe in April 2023

KREADOE

 

De Kreadoe is elke keer weer een feestje! In de voorjaars editie zijn wij te vinden van 14 t/m 16 april 2023 zijn wij hier te vinden met al onze mooie handwerkspullen in de jaarbeurs van utrecht! Op de Kreadoe zijn allerlei leuke hobby materialen te vinden. Voor ieder is er wel wat te beleven! Ook hier hebben we Carolientje en Kareltje natuurlijk mee! We zorgen dat er leuke aanbiedingen zijn en dat er zeker weer wat nieuws te vinden zal zijn bij ons. Kijken er naar uit jullie daar te zien! 

 

Meer lezen over het lente festival? Dat kan hier! En je kaartjes kun je hier aanschaffen.

 

Ook in het najaar zijn we weer te vinden op beurzen! Hier zullen we natuurlijk ook weer over  informeren!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.