KreaDoe 2022, kom je ook?

KreaDoe 2022, kom je ook?

Het is de leukste beurs van heel Europa! Kreadoe is dé beurs voor creatievelingen. Daar hoor jij, als breister, haakster of borduurfan ook bij!

 

De Kreadoe vindt plaats in de Jaarbeurshallen in Utrecht, lekker centraal dus en direct naast het station! Zo kun jij al je creatieve aankopen weer makkeljk mee naar huis nemen. Natuurlijk kun je ook met de auto komen en parkeren direct naast de hallen. 

 

Er worden live workshops gegeven, er zijn demostraties van producten en natuurlijk staat Caro’s Atelier ook voor je klaar. Kom jij een kijkje nemen bij onze stand? Ook dit jaar kun je weer rekenen op leuke beursacties en aanbiedingen. Daarnaast staan we te popelen om je te inspireren! We nemen leuke nieuwe projecten mee én natuurlijk een hele hoop bolletjes wol.

Je kunt bijvoorbeeld bij ons vinden de Scheepjes Colour Crafter, de Chunky Monkey, de nieuwe (Truly) Scrumptious, de Catona en natuurlijk ontbreekt de Whirl ook niet. 

 

Speciaal bezoek:

Op vrijdag en zaterdag vind je Tessa van Riet, van Woolytoons op onze stand! Ook zij staat klaar voor een meet & Greet met jou!

 

Om het nog wat gezelliger te maken, komen op vrijdag Mike van Mikes Creatieve Wereld en Vonne van Vonnes Creaties onze stand nog gezelliger maken. Ook zij staan klaar om kennis met jou te maken en ideeën uit te wisselen.

 

Zaterdag wordt het gezellig druk, want dan is ook Annemarie Arts van Haakidee van de partij!

 

Praktische informatie:

Wanneer:

26 tot en met 30 oktober vanaf 09:30 – 17:00

Waar:

Jaarbeurs Utrecht

Bestel je tickets hier!

 

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.