Carolientje op de Kreadoe en in de krant!

Carolientje op de Kreadoe en in de krant!

Carolientje was gezellig mee naar de Kreadoe. Heb jij hier kennis met haar kunnen maken? Ze vond het erg gezellig jullie allemaal te ontmoeten.

Caro's Atelier op de KreaDoe

 

Het was weer een groot feest op de Kreadoe. We hopen dat jullie het allemaal naar jullie zin hebben gehad en het leuk vonden om ons en Carolientje te ontmoeten. 

 

En sommige oplettende fans hadden haar al gespot, maar Carolientje is inmiddels beroemd aan het worden. Ze stond namelijk dit weekeind in de krant. Ja echt, ze mocht mee op de foto voor in het AD. 

 

Carolientje in het ADCarolientje in de krant

 

Heb je ook de nieuwste Carolientje outfit al gezien? Deze hebben we gelanceerd op de Kreadoe. Ze heeft een splinternieuwe herfstoutfit: de Paddestoelen Outfit. Carolientje vind het super leuk om tussen de bladeren te spelen en paddenstoelen te zoeken. Met deze herfstelijke paddenstoelen outfit kan ze helemaal opgaan in haar bezigheden. Bekijk hier het pakket, en het patroon kun je hier vinden. 

 

Carolientje paddenstoel outfit

 

Nog geen kennis gemaakt met Carolientje? Het basispakket is hier te vinden. Of nog op zoek naar een nieuwe outfit? Alle pakketten en outfitjes zijn hier te vinden. Liever alleen een patroon? Die hebben we ook allemaal, gedrukt of digitaal

Reacties

  1. Hilda Hilda

    Wat super leuk, zeg! Had het nog niet gezien in de krant, maar echt super leuk ♥️
    Wat een grote Carolientje hebben jullie! Mijn dochtertje van 4 is helemaal gek van Carolientje. Inmiddels met al wat verschillende outfits! Ze vindt het omkleden zo leuk! Ze speelt dan ook echt het verhaaltje wat bij de outfit hoort. Zoveel fantasie! Het is gewoon heerlijk om ernaar te kijken en te horen wat ze elke keer weer verzint! Voor kerst heb ik Kareltje met wat outfits opgegeven, dus in het nieuwe jaar kan ze dan met allebei spelen! Dat maakt het natuurlijk nog een beetje completer!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.