Carolientje & Kareltje Boerderij CAL

Carolientje & Kareltje Boerderij CAL

Haak jij ook gezellig mee?! Carolientje en Kareltje krijgen tijdens deze CAL een prachtige boeren outfit en een hele beestenboel.

Doe mee met de Carolientje Boerderij CAL 2023.

We gaan er samen voor zorgen dat Kareltje & Carolientje als echte boer en boerin aan de slag gaan. We haken een boeren outfit voor hen en daaromheen nog een zes verschillende boerderij dieren, die ze kunnen verzorgen en waar ze mee kunnen spelen.

 

 

Een aantal feitjes en veelgestelde vragen op een rijtje:

 

Wanneer begint de CAL? 

 

De CAL begint op 10 mei 2023.

 

Hoe lang loopt de CAL?

 

De CAL loopt voor 4 weken. Elke woensdag krijg je weer een mail toegestuurd met de patronen van de dieren of de outfit die we die week gaan haken! 

 

Zitten Carolientje en Kareltje (de pop zelf) ook in het pakket?

 

Nee, die zitten er niet in. De CAL zelf bevat alleen de outfits voor de aankleedpoppen, dus als je de poppen niet hebt, dan adviseren wij deze vooraf nog te maken. We hebben het wel gemakkelijk gemaakt: Je kan het pakket bestellen zoals deze is zonder de poppen (omdat je ze al hebt gemaakt) of je kan kiezen om de benodigdheden en het patroon voor een van de twee of beiden er meteen bij bestellen. 

 

Kan ik ook alleen het patroon bestellen?

Jazeker. Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Daarom maken we het patroon ook los beschikbaar om te bestellen.

Kan ik eigen garen gebruiken?


Ja natuurlijk. Bestel hiervoor dan alleen het patroon en je krijgt elke week  patroon gemaild. Let er wel op dat de stekenverhouding van gebruikte garens overeen komt anders krijgt het geheel wellicht een heel ander effect. Je krijgt zodra je hebt besteld een mail met de benodigdheden, zodat je zeker op tijd alles in huis kan hebben.

Wanneer krijg ik mijn pakket?


We snappen dat je graag zo snel mogelijk het pakket in huis hebt. We doen dan ook ons uiterste best om alles zo snel mogelijk op te sturen maar het kan soms iets langer duren dan je van ons gewend bent omdat we alle pakketjes natuurlijk zo leuk mogelijk in willen pakken. Maar geen zorgen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat iedereen het pakket op tijd in huis hebt voor het begin van de CAL. De pakketten worden vanaf 20 april verzonden. Maar kom je naar de KreaDoe Lente-editie, dan kun je er ook voor kiezen om het pakket daar af te halen.

 

Waar kan ik mijn voortgang delen en vragen stellen?

 

We vinden het erg leuk om te zien en natuurlijk met elkaar te delen. Wordt dan ook lid van onze Facebookgroep: Caro’s Wol & Garen Inspiratie. Hier mag iedereen vragen stellen en delen wat voor moois er is gemaakt. Zo kunnen we elkaar helpen en inspireren. Kom je er nog niet uit of heb je geen facebook? Een mail sturen mag natuurlijk altijd! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.