Filter uw producten
Pagina 1 van 2

Phildar Phil Douce

Het Phildar Douce garen is een zacht polyester garen. Er wordt vaak gezegd dat dit garen zich uitstekend leent voor het creëren van het ultieme teddy-effect. Dit betekent dan ook meteen dat ze bijzonder vaak wordt gebruikt om niet alleen knuffels mee te maken, maar ook andere leuke accessoires evenals kledingstukken voor baby's. Dit heerlijk zachte garen nodigt telkens opnieuw uit om mee te haken of te breien. Wilt u ook graag enkele pareltjes van formaat kunnen maken voor bijvoorbeeld uw kinderen of kleinkinderen? Dan laten wij u bijzonder graag kennismaken met alle eigenschappen die verbonden zijn aan dit garen. Bekijk het in ons assortiment wol en garen.

Waarom kiezen voor Phildar Douce?

Het is algemeen bekend dat mensen die er van houden om te breien en te haken het vaak erg fijn vinden om baby-artikelen te maken. Lang niet elk type garen dat op de markt is terug te vinden is daar echter voor geschikt, in tegendeel. Omwille van deze reden is het altijd belangrijk om goed te kijken naar de precieze kenmerken waar een bepaald type garen over beschikt. Neem nu bijvoorbeeld deze Phildar Douce. Dit garen van het merk Phildar ziet er niet alleen fantastisch uit, daarnaast beschikt ze ook nog eens over een bijzonder zacht karakter. Dit zorgt er voor dat ze niet irriteert en bovendien ook erg comfortabel aanvoelt op de huid. Dit maakt ze absoluut geschikt voor het maken van babykleding of voor bijvoorbeeld allerhande accessoires waar baby's mee in aanraking kunnen komen.

Bijzonder geschikt voor het maken van baby-artikelen

Bovenstaande zegt het eigenlijk al een beetje, u kunt er het beste voor kiezen om dit garen in huis te halen wanneer u van plan bent om de leukste creaties voor baby's te realiseren. Gebruikmaken van het garen zorgt er dan ook niet alleen voor dat u er lichte babykleding mee kunt maken, daarnaast zijn er ook nog eens de meest schattige mutsjes evenals dekentjes mee te creëren. Voor welke van deze verschillende creaties u uiteindelijk ook mag kiezen, u zult steeds kunnen vaststellen dat u meer dan aangenaam verrast zult zijn door het uiteindelijke effect welke dit garen weet te realiseren.

Kies een kleur die past bij uw creaties

Het is niet meer dan normaal dat u bij het kopen van een bepaald type garen ook even stil zult willen blijven staan bij de kleuren waarin ze allemaal verkrijgbaar is. Ook op dit vlak heeft het garen uit de Phildar Douce collectie heel wat moois te bieden. De meest uiteenlopende kleurentinten zijn vertegenwoordigd wat er voor zorgt dat er werkelijk door iedereen gebruik kan worden gemaakt van een kleur naar wens. Of u nu een liefhebber bent van zachte kleuren of u eerder de voorkeur geeft aan het maken van in het oog springende creaties voor baby's, in beide gevallen biedt ons assortiment u precies datgene waarnaar u op zoek bent. Hier bij Caro's Atelier bestelt u ze bovendien ook nog eens tegen de scherpste prijs!

Het Phildar Douce garen bestellen

Bent u overtuigd door de specifieke kenmerken die toegeschreven kunnen worden aan het garen en wilt u er graag mee aan de slag gaan voor het maken van de meest uiteenlopende kledingstukken en accessoires voor baby's? Dat is geen probleem. U kunt dit fantastische garen bestellen hier bij Caro's Atelier tegen een zeer interessant prijskaartje. Bovendien zorgen wij er ook altijd voor dat u dit garen snel in huis heeft. Bestellingen die worden geplaatst voor 21:00 uur worden dezelfde dag dan ook nog verzonden. Wat het plaatsen van een bestelling bij Caro's Atelier extra interessant maakt is dat u vanaf een bestelbedrag van ten minste 45 euro kunt genieten van gratis verzending. Dit alles zorgt er voor dat u, uw garen uit de Phildar Douce lijn pas echt kunt bestellen tegen de meest interessante voorwaarden. U hoeft dan ook echt niet langer meer te twijfelen!