Filter uw producten

Pagina 1 van 4

Phildar Phil Coton 4

Het Phildar Coton 4 garen staat er om bekend zeer slijtvast te zijn. Dit zorgt er voor dat ze bijzonder geschikt is om zowel mee te haken als te breien. Eigenlijk is dit garen het grote broertje van de Coton 3. Het betreft hier een glanskatoen welke in de praktijk vooral wordt gebruikt om mee te haken. Dit zorgt er voor dat ze bijzonder vaak wordt gebruikt voor met name amigurumi's. Daarnaast is het ook nog eens zo dat dit garen een speciale behandeling heeft ondergaan met aloë vera. Dit is belangrijk om te weten, want deze behandeling zorgt voor een extra zacht eindresultaat. In ieder geval, wanneer u graag wenst over te gaan tot het aanschaffen van een klassiek zomergaren is het een absolute aanrader om even te kijken in de richting van het garen binnen ons wol en garen assortiment.

Een populair garen gemaakt van 100 procent katoen

We kunnen met recht en rede stellen dat het Phildar Coton 4 garen bijzonder populair is. Ze is gemaakt van honderd procent katoen en werd zoals reeds aangegeven verrijkt met aloë vera. Dit zorgt er voor dat het Phildar garen over een verzachtend evenals extra beschermend effect komt te beschikken. Wat de kleuren betreft kan er meteen worden vastgesteld dat deze grote gelijkenissen vertonen met deze van de Phildar Coton 3. U moet er in principe alleen maar rekening mee houden dat dit garen over een dikkere textuur beschikt.

Keuze uit verschillende kleuren

Zoals hierboven reeds aangegeven is het zo dat u er op kunt rekenen dat het Phildar Coton 4 garen verkrijgbaar is in de meest uiteenlopende kleuren. Deze kleuren zijn nagenoeg gelijk aan deze die zijn terug te vinden in het Phildar Coton 3 aanbod. Dat is interessant, want op deze manier krijgt u de beschikking over niet alleen een groot aantal lichte, maar ook meer donkere kleuren. Of u nu graag een lichte creatie wenst te maken of u net iets wilt maken dat er tussenuit springt, het behoort allemaal tot de mogelijkheden op het ogenblik dat u er voor kiest om aan de slag te gaan met het garen.

Welke eigenschappen heeft het Phildar Coton 4 garen?

Het Phildar Coton 4 garen kenmerkt zich door verschillende, specifieke eigenschappen. Zoals reeds aangegeven is dit een garen welke is gemaakt van 100 procent katoen. De verrijking met aloë vera voorziet ze van extra zachte eigenschappen. Bovendien is het ook interessant om te weten dat een bol van dit garen zich kenmerkt door een gewicht van 50 gram. Eén bol is bovendien goed voor een lengte aan draad van zomaar even 85 meter. Het wordt sterk aanbevolen om gebruik te maken van naalden die beschikken over een dikte van 3,5 à 4 mm wanneer u gebruik gaat maken van het Coton 4 garen. De stekenverhouding bedraagt 10 x 10 centimeter = 22 steken x 28 naalden.

Bestel het Coton 4 garen vandaag nog!

Wilt u ook graag fijne creaties maken waarbij de drager kan genieten van het unieke, zachte comfort dat wordt gerealiseerd door de behandeling met aloë vera? In dat geval is het zeker een aanrader om aan de slag te gaan met het garen dat is terug te vinden in deze lijn. Dit prachtige garen leent zich bovendien voor het maken van tal van verschillende projecten. Het gaat hierbij niet alleen maar om knuffels en truien, maar ook om bijvoorbeeld prachtige home deco. Heeft u genoeg gelezen en wilt u nu ook graag aan de slag gaan met het garen uit de Phildar Coton 4 collectie? Waarom dan nog langer twijfelen? U haalt ze in huis tegen de best mogelijke prijs door ze te kopen hier bij Caro's Atelier!