Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Phildar Phil Coton 4

Het Phildar Coton 4 garen staat er om bekend zeer slijtvast te zijn. Dit zorgt er voor dat ze bijzonder geschikt is om zowel mee te haken als te breien. Eigenlijk is dit garen het grote broertje van de Coton 3. Het betreft hier een glanskatoen welke in de praktijk vooral wordt gebruikt om mee te haken. Dit zorgt er voor dat ze bijzonder vaak wordt gebruikt voor met name amigurumi's. Daarnaast is het ook nog eens zo dat dit garen een speciale behandeling heeft ondergaan met aloë vera. Dit is belangrijk om te weten, want deze behandeling zorgt voor een extra zacht eindresultaat. In ieder geval, wanneer u graag wenst over te gaan tot het aanschaffen van een klassiek zomergaren is het een absolute aanrader om even te kijken in de richting van het garen binnen ons wol en garen assortiment.

Een populair garen gemaakt van 100 procent katoen

We kunnen met recht en rede stellen dat het Phildar Coton 4 garen bijzonder populair is. Ze is gemaakt van honderd procent katoen en werd zoals reeds aangegeven verrijkt met aloë vera. Dit zorgt er voor dat het Phildar garen over een verzachtend evenals extra beschermend effect komt te beschikken. Wat de kleuren betreft kan er meteen worden vastgesteld dat deze grote gelijkenissen vertonen met deze van de Phildar Coton 3. U moet er in principe alleen maar rekening mee houden dat dit garen over een dikkere textuur beschikt.

Keuze uit verschillende kleuren

Zoals hierboven reeds aangegeven is het zo dat u er op kunt rekenen dat het Phildar Coton 4 garen verkrijgbaar is in de meest uiteenlopende kleuren. Deze kleuren zijn nagenoeg gelijk aan deze die zijn terug te vinden in het Phildar Coton 3 aanbod. Dat is interessant, want op deze manier krijgt u de beschikking over niet alleen een groot aantal lichte, maar ook meer donkere kleuren. Of u nu graag een lichte creatie wenst te maken of u net iets wilt maken dat er tussenuit springt, het behoort allemaal tot de mogelijkheden op het ogenblik dat u er voor kiest om aan de slag te gaan met het garen.

Welke eigenschappen heeft het Phildar Coton 4 garen?

Het Phildar Coton 4 garen kenmerkt zich door verschillende, specifieke eigenschappen. Zoals reeds aangegeven is dit een garen welke is gemaakt van 100 procent katoen. De verrijking met aloë vera voorziet ze van extra zachte eigenschappen. Bovendien is het ook interessant om te weten dat een bol van dit garen zich kenmerkt door een gewicht van 50 gram. Eén bol is bovendien goed voor een lengte aan draad van zomaar even 85 meter. Het wordt sterk aanbevolen om gebruik te maken van naalden die beschikken over een dikte van 3,5 à 4 mm wanneer u gebruik gaat maken van het Coton 4 garen. De stekenverhouding bedraagt 10 x 10 centimeter = 22 steken x 28 naalden.

Bestel het Coton 4 garen vandaag nog!

Wilt u ook graag fijne creaties maken waarbij de drager kan genieten van het unieke, zachte comfort dat wordt gerealiseerd door de behandeling met aloë vera? In dat geval is het zeker een aanrader om aan de slag te gaan met het garen dat is terug te vinden in deze lijn. Dit prachtige garen leent zich bovendien voor het maken van tal van verschillende projecten. Het gaat hierbij niet alleen maar om knuffels en truien, maar ook om bijvoorbeeld prachtige home deco. Heeft u genoeg gelezen en wilt u nu ook graag aan de slag gaan met het garen uit de Phildar Coton 4 collectie? Waarom dan nog langer twijfelen? U haalt ze in huis tegen de best mogelijke prijs door ze te kopen hier bij Caro's Atelier!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.