Phildar wol en garen

Phildar mag zich sinds het jaar 1903 de absolute breigarenspecialist noemen in landen als Frankrijk en België. In beide landen beschikt dit merk reeds over een netwerk bestaande uit zomaar even meer dan 200 vestigingen. Dat is echter niet alles, want daarnaast heeft ze ook een zeer mooie, internationale groei weten neer te zetten. Het merk heeft dan ook op vlak van breigarens een uitstekende reputatie verkregen. Het bedrijf heeft er vanaf het begin voor gekozen om de nadruk te leggen op een originele collectie bestaande uit breigarens die zijn geschikt voor iedereen. Bovendien staat het merk er eveneens om bekend zich bezig te houden met het maken van wol evenals breiboeken. Wilt u ook graag het assortiment ontdekken van het bedrijf binnen ons assortiment wol en garen? Dan bent u ongetwijfeld hier bij Caro's Atelier aan het juiste adres!

Geschikt voor breien en haken

Het garen dat is terug te vinden in het aanbod van het bedrijf Phildar leent zich niet alleen om mee te breien, maar ook om mee te haken. Door de jaren heen zijn er heel wat nieuwe collecties verschenen in het aanbod. Op moment van schrijven is er dan ook sprake van 25 verschillende soorten collecties. Dit garen leent zich uitstekend voor het maken van prachtige kledingstukken evenals allerhande woonaccessoires en natuurlijk ook bijzondere geschenken. De garens van dit merk staan er om bekend over een uitstekende kwaliteit te beschikken en bovendien kunnen ze worden aangekocht in de meest uiteenlopende kleuren. In het aanbod zijn bovendien niet alleen tal van verschillende katoengarens terug te vinden, maar ook originele merinowol en alpaca wol.

Het Mikado garen voor het maken van unieke kledingstukken

Eén van de meest in het oog springende collecties die deel uitmaken van het assortiment is de 'Phildar Mikado'. Deze collectie bestaat uit meerkleurig breigaren welke zich uitstekend leent voor het maken van niet alleen warme, maar ook vrolijk uitziende kledingstukken. Op het ogenblik dat u er voor kiest om aan de slag te gaan met dit type garen dient u rekening te houden met een naalddikte van 5 mm. U heeft bovendien de mogelijkheid om het garen van de Mikado lijn te kopen in tal van verschillende, zeer aantrekkelijke tinten waardoor ze zich prima leent voor het maken van creaties die over de hele lijn alle door u vooropgestelde verwachtingen zullen weten in te lossen.

Gemaakt van katoen en acryl

Op het moment dat u over gaat tot het aanschaffen van Phildar garen bestaande uit een combinatie van katoen en acryl zult u kunnen vaststellen dat er heel wat interessante voordelen aan verbonden zijn. Katoen is uiteraard een natuurproduct welke er om bekend staat over een prima vochtabsorberende werking te beschikken. Dat is echter niet alles, want daarnaast voelt ze ook zeer comfortabel aan. Het is dan ook niet voor niets dat het merendeel van de kledingstukken die op de markt zijn terug te vinden zijn gemaakt van katoen. Acryl daarentegen is een synthetische vezel. Ze doet dienst als vervanger voor wol en zorgt er voor dat de kledingstukken (of accessoires) die er mee worden gemaakt u lekker warm kunnen houden. Het garen welke deel uitmaakt van de Phildar Cabotine lijn is gemaakt van 55 procent gebleekt katoen evenals 45 procent acryl. Deze wol beschikt bovendien over een velours uitstraling. Kleding die is gemaakt van dit type wol kan worden gewassen in de wasmachine op een temperatuur van 30 graden. Gebruikmaken van dit type garen doet u bovendien met behulp van een naald met een dikte van 3,5 tot 4 mm.

Phildar garen bestaande uit puur katoen

Wanneer u een blik werpt op het aanbod met garens van dit merk hier bij Caro's Atelier wordt het meteen duidelijk dat er heel wat verschillende soorten collecties met puur katoengaren in terug te vinden zijn. Neem nu bijvoorbeeld de Phildar coton 2. Het betreft hier een fijn garen uit het assortiment welke er om bekend staat zich perfect te lenen voor het realiseren van niet zomaar alleen zomerse, maar ook echt vrolijke kledingstukken. Het realiseren van kledingstukken met behulp van dit garen doet u door middel van een naald met een dikte van 2 mm. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om gebruik te maken van garen welke afkomstig is uit de Coton 3 lijn. In dit geval dient u echter rekening te houden met een naalddikte van 2,5 tot 3 mm. Kenmerkend voor de Coton 3 lijn is bovendien dat de garens uit deze collectie zowel verkrijgbaar zijn in uni kleuren als met een kleurverloop.

Koop ook uw Phildar garen nu tegen de beste prijs!

Het mag duidelijk zijn dat het assortiment van het merk bestaat uit de meest uiteenlopende garens waar u gebruik van kunt maken voor het realiseren van tal van verschillende kledingstukken, accessoires, etc. Het garen staat er steevast om bekend over een uitstekende kwaliteit te beschikken en kan hier bij Caro's Atelier bovendien ook worden aangekocht tegen een zeer interessante prijs. Naar welke collectie uiteindelijk ook uw voorkeur uit zal gaan, we hebben ze allemaal in huis en bieden ze aan tegen de meest interessante voorwaarden. Bent u van plan om een bestelling te plaatsen bestaande uit verschillende garens? In dat geval is het ook de moeite waard om te weten dat u vanaf een bestelbedrag ter waarde van minimum 49 euro kunt rekenen op gratis verzending! Zo wordt het kopen van uw Phildar garen hier bij Caro's Atelier financieel nog interessanter!