Filter uw productenPagina 1 van 1

Katia Jaipur

Het in huis halen van het Katia Jaipur garen betekent dat u kiest voor een dun verloop garen welke is gemaakt van honderd procent katoen. De speciale behandeling welke aan het garen werd gegeven realiseert een mooie glans die doet denken aan zijde. U kunt in de praktijk gebruikmaken van het Jaipur garen om mee te haken of om prachtig ajour breiwerk te realiseren. U dient er wel rekening mee te houden dat het is aangeraden om bij het gebruik van dit garen te kiezen voor een wat dikkere naald. Bent u ook benieuwd naar de precieze eigenschappen waar deze wol en garen over beschikt en wilt u ze graag kunnen bestellen tegen de meest interessante prijs? In beide gevallen helpen wij u hier graag verder!

Welke projecten kunt u maken?

Zoals in de inleiding van deze pagina reeds aangegeven leent het Katia Jaipur garen zich niet alleen om mee te haken, daarnaast kunt u er ook het mooiste ajour breiwerk mee realiseren. Door dit garen te gebruiken in combinatie met een wat dikkere naald is het mogelijk om de mooiste, luchtige tops evenals sjaals en vestjes te maken. Dit zorgt er voor dat veel mensen er keer op keer de voorkeur aan geven om gebruik te maken van dit type garen van het merk Katia voor wat het maken van de leukste zomercreaties betreft.

Ruime selectie aan zeer mooie en bijzondere kleuren

Het feit dat het Katia Jaipur garen zich uitstekend leent voor het maken van zomerse creaties is ook onder meer terug te zien in het feit dat er een keuze kan worden gemaakt uit een groot aantal zeer aantrekkelijke, mooie zomerkleuren. Wanneer u een blik werpt op het assortiment hier bij Caro's Atelier wordt het dan ook meteen duidelijk dat u er tal van creaties mee kunt realiseren die zonder moeite zullen uitblinken in de massa. Bent u ook benieuwd naar al het moois dat het garen uit de collectie voor uw projecten kan betekenen? Dan hoeft alvast helemaal niets u tegen te houden om één of misschien zelfs meerdere van deze garens te kopen hier bij Caro's Atelier!

Wat zijn de eigenschappen van het Katia Jaipur garen?

De kenmerken van het Katia Jaipur garen zorgen er voor dat het wordt aangeraden om gebruik te maken van een naalddikte van tussen de 2,5 & 4,5 mm. Het kopen van dit garen gebeurt per bol welke over een gewicht beschikt van 50 gram. Eén bol voorziet u bovendien van 280 meter aan draad. Bent u ook benieuwd naar de stekenverhouding van dit garen? Deze bedraagt 10 x 10 centimeter = 6 steken x 7 naalden. Dit garen is gemaakt van honderd procent katoen en is machinewasbaar tot een temperatuur van 30 graden. U kunt creaties die zijn gemaakt met behulp van dit garen lauw strijken, maar ze mogen niet in de wasdroger. Hou er rekening mee dat de creaties die u heeft gemaakt met behulp van dit garen bij voorkeur plat dienen te worden gedroogd.

Uw Jaipur garen snel en voordelig geleverd!

Wanneer u graag zelf de mooiste zomercreaties wenst te maken is het zoals bovenstaande informatie duidelijk maakt altijd een aanrader om daarvoor te kijken in de richting van dit garen. Dit type garen beschikt niet alleen over een prima kwaliteit, daarnaast heeft ze ook nog eens een zeer aantrekkelijke uitstraling. Dit garen bij ons kopen betekent niet alleen dat u kunt kiezen uit een aantal verschillende kleuren, daarnaast is het ook nog eens zo dat wij zeer lage verzendkosten in rekening brengen. Vanaf het ogenblik dat er een order wordt geplaatst voor een bedrag van 45 euro wordt de bestelling zelf volledig gratis verzonden! Een bestelling die wordt geplaatst voor 21:00 uur versturen wij bovendien dezelfde dag nog. Wilt u dus met andere woorden ook gebruikmaken van het Katia Jaipur garen? Bestel ze dan snel hier bij Caro's Atelier!