Wolmolen met tafelklem

EAN:
8717738622672
Levertijd:
Voor 21.00 uur besteld*, zelfde werkdag verzonden
Beschikbaarheid:
Op voorraad (1 stuks)
De Scheepjes wolmolen met tafelklem is een echte blikvanger!
€82,50
Incl. btw

Vragen over Scheepjes Wolmolen met tafelklem?

Wolmolen met tafelklem

De Scheepjes wolmolen met tafelklem is een echte blikvanger en daarmee kunt u in een handomdraai uit een streng wol een bol winden.

 

De winder is gemaakt van beukenhout en is stevig te bevestigen op een tafel met de tafelklem. Voor een nog sneller resultaat kan de wolmolen worden gebruikt in combinatie met een parapluhaspel. 

Hele fijne en degelijke wolmolen, die denk ik superlang mee zal gaan. Hij moest even ingedraaid worden maar maakt nu prachtige bollen in een handomdraai. Ziet er ook mooi uit!

De molen zelf windt het garen prima en produceert een fijne bol. Maar er zat geen handleiding voor de montage in de doos en geen gebruiksaanwijzing.
Veel vervelender vind ik dat de tafelklem te klein is waardoor 1) de molen iedere keer omhoog komt tijdens het winden en 2) het apparaat schuift en zich steeds meer los werkt van de klem. Ik heb zelfs een tang gebruikt om de schroef vast te draaien. Misschien dat het schuiven verholpen kan worden met een antislip laag tussen tafel en apparaat. De kleine rondjes die de molen nu heeft aan de onderkant zijn niet voldoende. Daarnaast is de schroef waarmee de te kleine tafelklem vast gedraaid moet worden zelf te klein om goed vast én los te draaien.

Een geweldig gereedschap. Makkelijk in gebruik.
4 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen
Uw review toevoegen