Filter uw producten


Pagina 1 van 1

Stylecraft Weekender

Het Stylecraft Weekender garen is een zeer zacht brei- en haakgaren welke is gemaakt van 100 procent acryl. In de praktijk wordt al snel duidelijk dat dit garen geschikt is voor een naalddikte van 8 mm. Dit betekent meteen dat ze in het bijzonder interessant is voor het realiseren van wat grovere projecten. U kunt op dit vlak niet alleen denken aan lekker warme en comfortabele dekentjes voor op de sofa, maar ook aan bijvoorbeeld allerhande woonaccessoires. Het in huis halen van het garen zorgt er tot slot voor dat u kunt rekenen op een draad welke beschikt over een lichte glans en verkrijgbaar is in tal van uiteenlopende, mooie kleuren. Wilt u ook graag meer te weten komen over het garen of wilt u deze graag meteen in huis kunnen halen? In beide gevallen helpen wij van Caro's Atelier u zeer graag verder met de aanschaf van uw Stylecraft producten!

Stylecraft Weekender in verschillende kleuren

Of u nu een dekentje een woonaccessoire of iets anders wil maken met behulp van het Stylecraft Weekender garen, in beide gevallen zult u meer dan waarschijnlijk reeds in uw achterhoofd hebben welke kleuren garen uw voorkeur voor het project in kwestie wegdragen. Wat dat betreft zal het u goed doen om te weten dat u hier bij Caro's Atelier een keuze kunt maken uit niet minder dan 12 verschillende kleuren. Zo is het mogelijk om te kiezen voor de kleur Cream, maar behoren ook Clay, Petal, Dawn evenals Lilac en Duck Egg tot de mogelijkheden. Bent u eerder op zoek naar een rode kleur voor uw creatie? Dan realiseert u deze met behulp van het Weekender Brick of het Weekender Wine garen. In ieder geval mag het duidelijk zijn, van welke kleur(en) u ook gebruik wenst te maken, u kunt ze allemaal bestellen hier bij Caro's Atelier!

Wasbaar op 30 graden en mogelijk om lauw te strijken

Gebruikmaken van dit garen doet u steeds door rekening te houden met naalden met een dikte van 8 mm. Zoals eerder op deze pagina reeds aangegeven betekent dit meteen dat dit garen zich vooral leent voor het iets grovere werk. De stekenverhouding van dit garen bedraagt 10 x 10 centimeter = 11 steken x 15 naalden. Eén bol Stylecraft Weekender is goed voor een gewicht van 100 gram en kent een mooie looplengte van om en bij de 115 meter. Het is bovendien mogelijk om dit garen te wassen in de wasmachine, maar dan wel slechts op een temperatuur tot maximum 30 graden. Bovendien is het eveneens een mogelijkheid om uw creaties die zijn gerealiseerd met behulp van dit type garen lauw te strijken. Deze eigenschappen zorgen er voor dat het garen op uitstekende wijze kan worden gebruikt voor het realiseren van creaties die veelvuldig in het dagelijks leven worden gebruikt.

Ontdek ons aanbod met Stylecraft Weekender nu!

De informatie die is terug te vinden op deze pagina heeft duidelijk gemaakt dat er heel wat goede redenen kunnen worden aangehaald waarom het interessant kan zijn om ervoor te kiezen om het Weekender garen te bestellen. Echter wordt het zomaar even nog interessanter wanneer u er voor kiest om dat te doen hier bij Caro's Atelier. Wij zorgen er namelijk niet alleen voor dat u, uw bestelde garen snel in huis kunt hebben (wanneer u bestelt voor 21:00 uur verzenden wij dezelfde dag nog!), daarnaast garanderen we onze klanten ook steeds een zeer interessante prijs. Bedraagt de totale kostprijs van uw bestelling 45 euro of meer? In dat geval hoeft u ook helemaal geen verzendkosten te betalen! Dit alles zorgt er voor dat het dus absoluut de moeite waard is om uw Stylecraft Weekender garen in huis te halen hier bij Caro's Atelier!