Filter uw productenPagina 1 van 1

Stylecraft Special DK

Het Stylecraft Special DK garen is gemaakt van honderd procent premium acryl en kan worden aangekocht in de meest uiteenlopende kleuren. Op het ogenblik dat u gebruik gaat maken van dit type garen zult u meteen kunnen vaststellen dat deze niet alleen erg zacht aanvoelt, maar bovendien ook voor een lange periode haar meest optimale uitstraling zal blijven houden. U kunt er niet alleen voor kiezen om dit acrylgaren te gebruiken voor het haken en breien van kleding, wat bovendien ook te denken van dekens evenals het haken van zogenaamde amigurumi's? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden! Bent u ook geïnteresseerd in het bestellen van dit garen en wilt u dat graag kunnen doen tegen de best mogelijke prijs? In dat geval is het een absolute aanrader om dit garen te ontdekken in het aanbod van Stylecraft hier bij Caro's Atelier!

Extra grote bollen Stylecraft Special DK garen!

Bij het kopen van één of meerdere bollen van het Stylecraft Special DK garen zullen er u meteen aantal zaken opvallen. Zo is er bijvoorbeeld het feit dat deze bollen extra groot zijn. Ze wegen dan ook niet minder dan 100 gram en beschikken over een looplengte van zomaar even 295 meter. Vraagt u zich af wat nu precies de aanbevolen naalddikte is voor dit type garen? Wel, het wordt aangeraden om gebruik te maken van een naalddikte van 4 mm. Bovendien is het ook altijd interessant om te weten dat u dit type garen kunt wassen op een temperatuur van 40 graden. In ieder geval mag het duidelijk zijn dat u door het kopen van één bol meteen een grote hoeveelheid aan draad ter beschikking krijgt!

Waar Stylecraft Special DK voor gebruiken?

Zoals reeds aangegeven is het interessant om te weten dat het Stylecraft Special DK garen niet alleen over een uitstekende kwaliteit beschikt, daarnaast is ze ook nog eens lekker zacht. Dit zorgt er voor dat ze kan worden gebruikt voor tal van uiteenlopende creaties. In eerste instantie is ze bijvoorbeeld uitermate geschikt voor het breien evenals haken van allerhande woonaccessoires om in uw huis te integreren. Dat is echter niet alles. U maakt met behulp van dit type garen dan ook bijvoorbeeld de mooiste en meest zachte knuffels voor uw kinderen. Bent u eerder op zoek naar een echt kwaliteitsgaren voor het maken van bijvoorbeeld dekentjes en plaids? Ook in dat geval wordt het al snel duidelijk dat het garen zich ook daar zonder probleem toe leent!

Special DK garen bestellen in tal van verschillende kleuren

Bent u van plan om Stylecraft Special DK garen te kopen? In dat geval is het goed om te weten dat u op dit vlak een keuze kunt maken uit zomaar even meer dan 69 verschillende kleuren. Dat is bijzonder interessant, want op deze manier kunt u precies die kleur(en) gaan gebruiken voor uw project die u altijd al in gedachten heeft gehad. Of u nu op zoek bent naar neutrale, lichte kleuren of u graag wil dat uw creatie er tussenuit springt door gebruik te maken van opvallende, harde(re) kleuren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bovendien hoeft natuurlijk helemaal niets u in de weg te staan om meerdere kleuren uit ons aanbod garen te combineren. Op deze manier kunt u er zomaar voor zorgen dat uw creaties nog wat specialer worden!

De eigenschappen van het garen

Het spreekt voor zich dat u geen garen zult bestellen zonder dat u op de hoogte bent van de exacte eigenschappen waar deze over beschikt. Specifiek voor het Stylecraft Special DK garen geldt bijvoorbeeld dat deze het beste wordt gebruikt met 4 mm dikke naalden. Eén bol van dit garen is goed voor ongeveer 100 gram waarmee u de beschikking krijgt over ongeveer 295 meter aan draad. De samenstelling van 100 procent acryl zorgt er voor dat de creaties die u met behulp van dit garen gaat realiseren geschikt zijn voor elk seizoen. De stekenverhouding is 10 x 10 centimeter = 22 steken x 30 naalden. Wilt u de gerealiseerde projecten met behulp van het Stylecraft garen wassen? Dat kan in de wasmachine op een temperatuur van maximum 40 graden.

Gratis verzending van uw bestelling vanaf 45 euro!

Er zijn niet alleen tal van interessante voordelen verbonden aan het Special DK garen op zich, daarnaast kunt u zomaar rekenen op extra voordelen wanneer u er voor kiest om dit garen te kopen hier bij Caro's Atelier! Wij zorgen er namelijk voor dat onze klanten steeds kunnen rekenen op een zeer snelle levering. Bestellingen die worden geplaatst voor 21:00 uur verzenden wij dan ook dezelfde dag nog! Bovendien is het ook nog eens zo dat vanaf een bestelbedrag van minimum 45 euro de verzendkosten komen te verdwijnen waardoor u bent verzekerd van nog interessantere voorwaarden! Hoe dan ook mag het duidelijk zijn, indien u er ook aan denkt om één of meerdere bollen van het Stylecraft Special DK garen te kopen is het beslist de moeite waard om dat te doen hier bij Caro's Atelier!