Stylecraft garen

Stylecraft garen is oorspronkelijk afkomstig uit Engeland. Het merk heeft door de jaren heen de reputatie gekregen verschillende collecties boordevol met de meest kwalitatieve wol op de markt te hebben gebracht. In Nederland is Stylecraft misschien nog iets minder bekend, maar in het buitenland heeft ze een stevige reputatie opgebouwd. Nu is het merk ook helemaal klaar om de Nederlandse markt te veroveren. Het moet dan ook gezegd dat het garen uit het assortiment van dit merk heel wat moois voor haar gebruikers in petto heeft. Dit merk staat er bijvoorbeeld om bekend in het bijzonder 'acrylgarens' op de markt te brengen. Acryl is een synthetisch garen welke over de uitstraling van wol beschikt. Bovendien is het bijzonder sterk en slijtvast waardoor u er zeer duurzame artikelen mee kunt maken. Bent u ook wel geïnteresseerd in het kopen van Stylecraft garen? Ontdek ze dan snel hier in het assortiment van Caro's Atelier!

Sterk en slijtvast garen

Dat Stylecraft er in het bijzonder voor kiest om acrylgarens te produceren zorgt er meteen voor dat haar assortiment zich kenmerkt door ontzettende sterke en slijtvaste eigenschappen. De uitstraling van wol van dit synthetisch garen zorgt er bovendien voor dat u er de mooiste kleding evenals de meest unieke woonaccessoires mee kunt maken. Een ander voordeel van het Stylecraft garen is terug te vinden in het feit dat haken en breien met behulp van dit garen bijzonder eenvoudig is. Dit is uiteraard te wijten aan de zeer hoge slijtvastheid van het garen. Of u nu dus met andere woorden een beginner of reeds zeer ervaren bent, in beide gevallen is het absoluut de moeite waard om even een blik te werpen op het aanbod met Stylecraft garen.

Stylecraft Weekender garen

Eén van de bekendste collecties van dit merk is ongetwijfeld 'Stylecraft Weekender'. Dit garen is gemaakt van honderd procent acryl en er zijn verschillende voordelen aan verbonden. In eerste instantie voelt het garen bijvoorbeeld lekker zacht en bovendien ook warm aan. Daarnaast beschikt ze ook nog eens over een satijnachtige glans. Er wordt vaak voor gekozen om gebruik te maken van Stylecraft Weekender garen voor het maken van dekens evenals woonaccessoires en omslagdoeken. Uiteraard kunt u er ook nog heel wat andere creaties mee realiseren. De dikte van het garen zorgt er voor dat het wordt aangeraden om gebruik te maken van een naald met een dikte van 8 mm. Het garen kan worden gewassen in de wasmachine op een maximale temperatuur van 30 graden. Het Stylecraft Weekender garen is in totaal beschikbaar in twaalf verschillende kleuren die onderling perfect met elkaar kunnen worden gecombineerd. Op deze manier ontstaan de meest unieke creaties!

Stylecraft Special DK voor knuffels en woonaccessoires

De veelzijdigheid van het merk Stylecraft is niet alleen terug te vinden in de eigenschappen waar het garen over beschikt, wat bovendien ook te denken van de zaken die u er mee kunt maken? Een mooi voorbeeld op dit vlak is het Stylecraft Special DK garen. Dit garen kunt u niet alleen gebruiken voor het maken van bijzondere woonaccessoires, daarnaast kunt u er eveneens de leukste knuffels mee maken. Het betreft hier een honderd procent premium acrylgaren welke niet alleen warm, maar ook lekker comfortabel aanvoelt. Dit garen is bovendien verkrijgbaar in een zeer groot aantal verschillende kleuren, zomaar even 50 in totaal. De kleuren kunnen onderling op uitstekende wijze worden gecombineerd. Gaat u ook het Stylecraft Special DK garen gebruiken? In dat geval dient u rekening te houden met een stekenverhouding van 10 x 10 centimeter of 22 steken x 30 naalden. Het wassen van dit garen is mogelijk in de wasmachine op een temperatuur van niet meer dan 40 graden.

Stylecraft garen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Op het moment dat u van plan bent om een bepaald type garen te kopen spreekt het voor zich dat u zult willen kunnen rekenen op een zo optimaal mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. Dat is precies wat u kunt verwachten wanneer u kiest voor Stylecraft garen. Het betreft hier dan ook een uitstekend garen welke hier bij Caro's Atelier kan worden aangekocht tegen een zeer scherpe prijs. Al het garen van dit merk wordt geleverd in bollen van 100 gram. Wilt u dus met andere woorden ook graag gebruikmaken van een kwalitatief garen welke er goed uitziet en is voorzien van een scherpe prijs? Dan is het absoluut de moeite waard om ervoor te kiezen om dit garen te ontdekken hier in het ruime assortiment van Caro's Atelier!

Snelle en gratis levering (vanaf 49 euro) van uw Stylecraft garen

Wilt u graag één van de volgende dagen creatief aan de slag gaan met een fijn, kwalitatief, comfortabel en interessant geprijsd garen? In dat geval mag het reeds duidelijk zijn dat kiezen voor Stylecraft garen een absolute aanrader is. Op het ogenblik dat u dit garen hier gaat bestellen bij Caro's Atelier kunt u bovendien rekenen op tal van extra interessante voordelen. Bestelt u het garen bijvoorbeeld voor 21:00 uur 's avonds? Dan kunt u er zeker van zijn dat deze op dezelfde dag nog wordt verzonden. Dat is echter niet alles, want vanaf een bestelbedrag ter waarde van minimum 49 euro hoeven er ook nog eens geen verzendkosten te worden betaald. Dit zijn stuk voor stuk in ieder geval prima redenen om er voor te kiezen om uw Stylecraft garen te kopen hier bij Caro's Atelier!