Stylecraft garen

Handwerken, en met name haken en breien, is enorm populair. Het is een uitdagende hobby voor alle leeftijden. Stylecraft is een merk dat een fantastische kwaliteit wol en garen levert. In het buitenland is dit merk enorm populair. Stylegraft produceert voornamelijk acrylgarens. Acryl is een synthetisch garen met het uiterlijk van wol. Daarnaast is het ontzettend sterk en slijtvast. Met het Stylecraft garen maakt u niet alleen prachtige kleding maar ook unieke woonaccessoires. Haken en breien is zeer eenvoudig dankzij de hoge slijtvastheid. Zowel de beginner als de gevorderde kan direct aan de slag met Stylecraft garen.

Stylecraft garen Weekender

U maakt prachtige en warme dekens met het Stylecraft garen Weekender. Dit garen bestaat uit 100% acryl. Het voelt heerlijk zacht en warm aan en heeft een mooie satijnachtige glans. Het is niet alleen geschikt voor het maken van dekens, ook maakt u hier bijzondere woonaccessoires of een omslagdoek mee. Vanwege de dikte bevelen wij een naald van 8 mm aan. Dit Stylecraft garen kan in de wasmachine op 30 graden. Via het internet vindt u diverse leuke patronen. Stylecraft Weekender is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. Deze zijn allemaal goed met elkaar te combineren. Wilt u de zelfgemaakte deken wassen? Dit kan in de wasmachine op 30 graden. Stop de deken liever niet in de droger, hierdoor krimpt deze. Een bol garen heeft een lengte van ongeveer 100 meter.

Stylecraft garen van acryl en wol

Heeft u liever een mix van acryl en wol, dan kiest u voor het Stylecraft garen Life DK. Dit biedt dubbel voordeel tijdens het dragen. Het voelt heerlijk warm en zacht aan en neemt voldoende vocht op. Dit Stylecraft garen is geschikt voor het maken van vrolijk gekleurde winterse kleding, warme dekens of unieke woonaccessoires. Een bol van 100 gram heeft een looplengte van bijna 300 meter. De aanbevolen naalddikte bedraagt 3 tot 4 mm. We hebben drie prachtige kleuren in ons assortiment opgenomen. Dit zijn Daffodil, Fuchsia en Aqua.

Haken en breien van kinderkleding

Heeft u een mooi patroon gevonden voor kinderkleding? Het Stylecraft garen uit de Merry Go Round collectie is een 100% premium acrylgaren. Het is sterk en voelt zacht aan, waardoor het zeer geschikt is voor het maken van baby- en kinderkleding. U gebruikt een naalddikte van 3 tot 4 millimeter. Kleding gemaakt van dit garen mag in de wasmachine. Gebruik het wasprogramma fijne was op 40 graden. Een bol Stylecraft garen heeft een lengte van ongeveer 295 meter. Het is zeer kleurrijk en heeft een bijzonder kleurverloop. Deze is in diverse mooie tinten verkrijgbaar. Kinderen zijn dol op vrolijke kleurtjes, verras uw eigen kind of iemand anders met zelfgemaakte kleding of accessoires. Bent u op zoek naar geschikte brei- of haaknaalden, ook deze vindt u in het assortiment van Caro’s Atelier.

Creatief aan de slag met Stylecraft garen Special DK

Van kinderkleding tot dekens en van knuffels tot woonaccessoires, u maakt het met Stylecraft Special DK. Dit 100% premium acryl voelt warm en comfortabel aan. Het is verkrijgbaar in meer dan 50 verschillende kleuren en tinten. Hierdoor sluiten deze uitstekend op elkaar aan. Een bol van dit garen heeft een lengte van bijna 300 meter. De aanbevolen naalddikte bedraagt 4 mm. Wassen kan in de wasmachine op 40 graden. De stekenverhouding bedraagt 10 x 10 centimeter of 22 steken x 30 naalden. Er zijn diverse patronen verkrijgbaar op het internet. Daarnaast vindt u inspiratie in boeken en tijdschriften. Caro’s Atelier heeft alles op het gebied van haken en breien: uw handwerkavontuur begint hier.