Filter uw productenPagina 1 van 1

Scheepjes Maxi

Scheepjes Maxi garen is niet alleen erg fijn, maar ook gemerceriseerd evenals bijzonder sterk. Het garen kan worden aangekocht in tal van verschillende kleuren en is erg geschikt voor het fijne werk. In de praktijk wordt er vaak voor gekozen om gebruik te maken van dit garen voor wat het maken van niet alleen tafellopers, maar ook gordijnen betreft. Zou u graag meer te weten willen komen over het garen dat deel uitmaakt van de Scheepjes collectie of wilt u deze meteen kunnen aanschaffen tegen een scherpe prijs? Het behoort allebei tot de mogelijkheden hier bij het assortiment met wol en garen van Caro's Atelier!

Een perfect garen voor fijne haakprojecten

In eerste instantie wordt er vooral voor gekozen om over te gaan tot het kopen van het Scheepjes Maxi garen voor het realiseren van fijne haakprojecten. Het kan hierbij niet alleen gaan om fijne kleedjes, maar bijvoorbeeld ook om kleine applicaties evenals aantrekkelijke versieringen. Het valt bovendien meteen op dat het garen kan worden aangekocht in een brede kleurlijn. Dit zorgt er gecombineerd met de enorme looplengte voor dat u met dit garen werkelijk een groot aantal verschillende richtingen uit kunt.

De eigenschappen van Scheepjes Maxi

Een belangrijke factor om rekening mee te houden op het ogenblik dat u ervoor kiest om gebruik te gaan maken van het Scheepjes Maxi garen heeft betrekking tot de eigenschappen die er aan verbonden zijn. Wat dit betreft is het in eerste instantie van belang om te weten dat u dit garen bij voorkeur gebruikt met behulp van een naald die een dikte heeft van 1,25 à 1,50 mm. Daarnaast beschikt één bol over een gewicht van 100 gram. Dit zorgt er voor dat u met één bol de beschikking krijgt over een indrukwekkende lengte van 560 meter. De samenstelling van het garen bedraagt 100 procent katoen, een samenstelling van het merk Scheepjes die uiteraard bijzonder populair kan worden genoemd.

Hoe moet u de creaties onderhouden?

Nu u zich bewust bent van de precieze eigenschappen die verbonden zijn aan het garen dat deel uitmaakt van de Scheepjes Maxi lijn is het eveneens interessant om even verder te kijken in de richting van de manier waarop ze moet worden onderhouden. Creaties die zijn gemaakt van dit garen zijn dan ook machinewasbaar tot op een temperatuur van zomaar even 60 graden. U moet er wel bij stil blijven staan dat het niet is aan te raden om de creaties in de wasdroger te stoppen. Het drogen van dit garen gebeurt altijd plat. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, creaties die worden gerealiseerd door gebruik te maken van dit garen zijn steeds vrij eenvoudig in onderhoud.

Bestel het Maxi garen nu hier bij Caro's Atelier!

De informatie op deze pagina heeft aangetoond dat gebruikmaken van het Maxi garen een echte aanrader is voor mensen die op zoek zijn naar een geschikt garen voor het maken van de meest fijne haakprojecten. Geldt dat ook voor u? Dan heeft u meteen het garen gevonden dat perfect al uw vooropgestelde verwachtingen zal weten in te lossen. Waarom zou u er nu echter voor moeten kiezen om dit garen te bestellen hier bij Caro's Atelier? Zeer eenvoudig. Het is namelijk zo dat het garen bij ons steeds kan worden besteld tegen de meest scherpe prijs. Daarnaast kunt u ook nog eens genieten van heel wat extra voordelen. Zo spaart u middels ons loyaliteitsprogramma steeds mee voor aantrekkelijke kortingen en is het op de koop toe ook nog eens zo dat er gratis verzending wordt aangeboden vanaf een bestelbedrag van 45 euro. Lijkt dit alles u ook wel wat? Wacht dan geen moment langer en bestel vandaag nog ook uw Scheepjes Maxi garen hier bij Caro's Atelier!

✅ Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

✅ Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

✅ Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

✅ Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.