Filter uw producten
Pagina 1 van 1

Scheepjes Lizzy

Scheepjes Lizzy garen is een garen welke bestaat uit 80 procent viscose evenals 20 procent polyester. Dit zorgt er voor dat ze zich kenmerkt door een zogenaamde light fingering garendikte. Eén bol van dit garen is goed voor een gewicht van 25 gram waardoor u de beschikking krijgt over een aantrekkelijke 101 meter aan draad. De stekenverhouding bij het garen is 10 x 10 centimeter = 25 steken x 36 naalden. U kunt er voor kiezen om met behulp van dit garen tal van verschillende fijne creaties te maken. Wilt u er bijvoorbeeld graag een fijne trui voor de winter mee maken of misschien wel een creatief, gepersonaliseerd tasje? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden! U hoeft dan ook zeker niet langer meer te aarzelen, maak nu kennis met het garen hier bij het wol en garen assortiment van Caro's Atelier!

Diverse kleuren om een keuze uit te maken

Het spreekt voor zich dat men er voor heeft gekozen om het Scheepjes Lizzy garen in tal van verschillende kleuren uit te brengen. De beschikbaarheid van deze verschillende kleuren zorgt er voor dat u naar hartenlust kunt combineren. Op deze manier wordt elke creatie telkens weer net wat extra bijzonder gemaakt met het merk Scheepjes. Bent u iemand die van plan is om iets te maken dat zich moet kenmerken door een zilveren of witte kleur? Of bent u toch meer te vinden voor 'echte' kleuren zoals bijvoorbeeld rood, roze en paars? Of wat ook te denken van blauw, groen en zelfs goud? Al deze verschillende kleuren zijn zonder probleem terug te vinden in het assortiment met garen hier bij Caro's Atelier!

Haal het Scheepjes Lizzy garen voordelig in huis!

De informatie op deze pagina heeft ongetwijfeld reeds duidelijk gemaakt dat er enkele niet te onderschatten voordelen zijn verbonden aan het bestellen van het Lizzy garen. Wij van Caro's Atelier zorgen er bovendien ook nog eens voor dat u dit bijzondere garen altijd tegen de meest interessante voorwaarden kunt kopen. Dit betekent niet alleen dat u bent verzekerd van een interessante prijs, bovendien is ook een snelle levering altijd gegarandeerd. Wilt u liever de verzendkosten voor uw bestelling vermijden? Ook dat is een optie. Van zodra u een bestelling plaatst bij ons voor een bedrag van minimaal 45 euro komen de verzendkosten namelijk te verdwijnen. Alles bij elkaar gezien kunt u er in ieder geval niet om heen, het loont altijd de moeite om er voor te kiezen om het Scheepjes Lizzy garen hier bij ons te bestellen!