Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Scheepjes Invicta extra

Het Scheepjes Invicta Extra garen is een sokkengaren die door Scheepjes op de markt werd gebracht. Het garen kan worden aangekocht in een groot aantal verschillende, frisse kleuren. Het bijzonder uitgebreide kleurenpalet waar u een keuze uit kunt maken zorgt er in ieder geval voor dat niet alleen uw sokken, maar ook uw kledingstukken zullen stralen als nooit tevoren. Bovendien is het zo dat dit garen bestaat uit een combinatie van superwash wol evenals polyamide waardoor deze zonder probleem in de wasmachine kan worden gestopt. Het is onnodig om te zeggen dat dit er voor zorgt dat dit garen ook als zeer onderhoudsvriendelijk kan worden bestempeld. U ontdekt ze uiteraard in het aanbod hier bij Caro's Atelier!

De samenstelling van het Scheepjes Invicta Extra garen

Eén van de eerste punten waar u ongetwijfeld op gaat letten op het ogenblik dat u er voor kiest om een bepaald type garen te bestellen is natuurlijk terug te vinden in de eigenschappen waar deze precies over beschikt. Geldt dat ook voor u en bent u benieuwd naar alle kenmerken van het Scheepjes Invicta Extra garen? In dat geval vertellen we u daar graag alles over. Dit garen wordt bijvoorbeeld verkocht in bollen met een gewicht van 50 gram. Eén zo'n bol is goed voor een lengte van ongeveer 210 meter aan garen. De aanbevolen naalddikte bedraagt 2,5 à 3 mm. De stekenverhouding waar u op kunt rekenen bij het garen is bovendien 10 x 10 centimeter = 28 steken x 40 naalden.

Geschikt voor machinewas

Het feit dat het Scheepjes Invicta Extra garen bestaat uit 75 procent superwash wol en 25 procent polyamide zorgt er voor dat u als gebruiker van dit garen nog kunt rekenen op een extra niet onbelangrijk voordeel. Dit voordeel is namelijk terug te vinden in het feit dat u het garen gewoon in de wasmachine kunt wassen. Dit gezegd zijnde dient er wel gebruik voor te worden gemaakt van het wolprogramma (30 graden). Hoe dan ook, het feit dat dit garen gewoon in de wasmachine kan worden gewassen komt het onderhoudsvriendelijke aspect natuurlijk alleen maar ten goede.

Bestel vandaag nog het Invicta Extra garen!

Bent u op zoek naar een prima sokkenwol welke verkrijgbaar is in een groot aantal lekker frisse kleuren? Dan is het zeker de moeite waard om even na te gaan of het bestellen van het Invicta Extra garen voor u mogelijks niet interessant kan zijn. Indien blijkt dat, dat wel degelijk het geval is kunt u al uw wol en garen meteen bestellen tegen een werkelijk bijzonder interessante prijs hier bij Caro's Atelier. Wat het allemaal nog mooier maakt is dat dit garen ook nog eens zeer snel geleverd kan worden. Dit heeft voor een groot deel te maken met het feit dat bestellingen voor Scheepjes Invicta Extra garen die gebeuren op werkdagen voor 21:00 uur doorgaans altijd dezelfde dag nog worden verzonden! Als dat niet mooi meegenomen is!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.