Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Scheepjes Colour Crafter Velvet

Scheepjes Colour Crafter Velvet is eigenlijk een beperkte uitgave van dit garen. U kunt er voor wat dit garen betreft kiezen om een keuze te maken uit 20 verschillende vintage kleuren. Deze beschikken stuk voor stuk over een brocant fluwelen look. Dit garen uit de collectie van het merk Scheepjes is gemaakt van honderd procent premium acryl en kenmerkt zich verder door een zijdezachte touch & feel. U kunt er in de praktijk op uitstekende wijze voor kiezen om dit bijzondere garen te combineren met het actuele kleurenscala welke is terug te vinden in het Colour Crafter aanbod. Maak snel kennis met dit bijzondere garen hier in het wol en garen assortiment bij Caro's Atelier!

Een prachtig garen van honderd procent acryl

Scheepjes Colour Crafter Velvet is een werkelijk zeer aantrekkelijk garen welke is gemaakt van honderd procent acryl. De samenstelling van het garen uit acryl neemt evenwel niet weg dat ze zich kenmerkt door een zijdezachte touch evenals een fluwelen uitstraling. Het ruime aanbod aan kleuren waarin dit garen kan worden aangekocht zorgt er bovendien ook nog eens voor dat ze zich op uitstekende wijze lenen voor het maken van de meest uiteenlopende creaties. Ongeacht de uitstraling welke u dus met andere woorden in gedachten heeft voor uw creaties, de kans is bijzonder groot dat het garen uit de Velvet collectie u daarbij van dienst kan zijn.

Welke projecten realiseren met Scheepjes Colour Crafter Velvet?

Het Colour Crafter garen van het merk Scheepjes kan worden gebruikt voor het realiseren van de meest uiteenlopende creaties. Wat dit betreft kan er in eerste instantie gedacht worden aan allerhande woonaccessoires. In het bijzonder voor het maken van aantrekkelijke, comfortabele dekentjes leent het garen zich werkelijk uitstekend. Dit neemt niet weg dat u er ook zonder probleem fijne kledingstukken mee kunt maken en wat bovendien ook te denken van zogenaamde amigurumi's? Welke verschillende projecten u met andere woorden ook zou willen realiseren, de kans is bijzonder groot dat het mogelijk is om daarvoor gebruik te maken van dit garen.

Wilt u ook graag Scheepjes Velvet bestellen?

Hebben de interessante voordelen die zijn verbonden aan het Colour Crafter Velvet garen u eveneens weten te overtuigen? Kunt u dan ook echt niet meer wachten om er mee aan de slag te gaan? Waarom zou u dan nog langer wachten? U vindt het Scheepjes Colour Crafter Velvet garen namelijk terug in het assortiment hier bij Caro's Atelier tegen de meest aantrekkelijke prijs. Bovendien garanderen wij al onze klanten bij het plaatsen van een bestelling een zeer snelle levering van hun aangekochte garens. Op werkdagen voor 21:00 uur besteld? Dan zorgen wij er voor dat uw pakje dezelfde dag nog op de bus gaat!