Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Scheepjes Botter Oslo

Scheepjes Botter Oslo kan met recht en rede worden bestempeld als een echt kwaliteitsgaren. Dit garen beschikt over een samenstelling van 20 procent wol, 60 procent acryl evenals 20 procent polyamide. Deze combinatie zorgt er voor dat er sprake is van een lekker zacht garen welke bovendien ook niet kriebelt. Dit goed ademende garen kan dan ook perfect worden gebruikt voor het realiseren van de meest uiteenlopende kledingstukken en accessoires. Deze stelling wordt bovendien nog eens extra kracht bijgezet doordat het garen bijzonder slijtvast is. Wilt u ook graag meer ontdekken over dit garen of wilt u uw wol en garen meteen bestellen? In beide gevallen helpen wij u graag verder!

Maak kennis met de verschillende Scheepjes kleuren

Het Scheepjes Botter Oslo garen is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wanneer u een blik werpt op het aanbod garen hier binnen het Scheepjes assortiment bij Caro's Atelier wordt dan ook meteen duidelijk dat er diverse aantrekkelijke kleuren kunnen worden aangekocht. Of u nu iemand bent die een voorkeur heeft voor een rode kleur of u eerder denkt in de richting van blauwe of groene tinten voor de creaties die u in gedachten heeft, in beide gevallen kan het de moeite waard zijn om even in de richting te kijken van dit garen.

Aanbevolen naald van 3,5 à 4 mm

Dat u een keuze kunt maken uit een mooi aantal verschillende kleuren voor wat Scheepjes Botter Oslo betreft is natuurlijk mooi meegenomen, maar wat is nu precies de aanbevolen naald waar u bij voorkeur gebruik van dient te maken? Wel, het wordt aangeraden om voor dit garen gebruik te maken van een naald die beschikt over een dikte van 3,5 à 4 mm. De stekenverhouding van het Botter Oslo garen bedraagt bovendien 10 x 10 centimeter = 17 steken x 22 naalden.

Bestel het Botter Oslo garen nu!

Wanneer u een zacht garen wenst in huis te halen welke niet kriebelt spreekt het voor zich dat u daarvoor perfect in de richting kunt kijken van het garen dat deel uitmaakt van de Botter Oslo lijn. U bestelt dit garen steeds in bollen die beschikken over een gewicht van 100 gram wat er voor zorgt dat u de beschikking krijgt over ongeveer 165 meter aan draad. Wilt u het garen graag kunnen aanschaffen tegen de meest interessante prijs en wilt u ze bovendien ook graag snel in huis hebben? In allebei deze gevallen kunnen we u alleen maar aanraden om er voor te kiezen om over te gaan tot het kopen van Scheepjes Botter Oslo hier bij Caro's Atelier!