Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Scheepjes Ambiance Colour

Het Scheepjes Ambiance Colour is een garen welke bestaat uit een aantrekkelijke mix van 50 procent zachte wol en 50 procent acryl. Het gaat hierbij om een robuust en stoer garen welke niet kriebelt en zich daardoor prima leent voor het maken van tal van verschillende creaties. Denkt u op dit vlak bijvoorbeeld aan een mooie colsjaal, maar bovendien ook aan mutsen en zelfs allerhande accessoires voor in huis. Bent u dus met andere woorden op zoek naar een mogelijkheid om zelf een fijn woonkussen te maken? Ook in dat geval kunt u daarvoor kijken in de richting van het wol en garen dat is terug te vinden in de Scheepjes collectie.

Gemêleerd, zacht & volumineus garen

Het Scheepjes Ambiance Colour garen is een gemêleerd evenals zacht en volumineus garen welke bestaat uit twee lontdraden. Deze draden zijn gelijkmatig getwijnd wat er voor zorgt dat er sprake is van een soepele draad. Bovendien zult u eveneens kunnen vaststellen dat er sprake is van een duidelijk stekenpatroon. Op het ogenblik dat u kennis maakt met het assortiment garen hier bij Caro's Atelier valt bovendien meteen op dat dit Scheepjes garen kan worden aangekocht in de meest uiteenlopende kleuren. Hiermee creëert u steevast de mooiste creaties. Zoals in de inleiding van deze pagina reeds aangegeven is het bovendien ook nog eens zo dat u er de meest uiteenlopende projecten mee kunt realiseren. Dat maakt dit garen tot een absolute aanrader om in huis te halen.

Waarom gebruikmaken van het Scheepjes Ambiance Colour garen?

Er zijn een aantal zeer interessante voordelen verbonden aan het bestellen van dit garen. In eerste instantie is er natuurlijk het feit dat dit garen niet kriebelt. Dit zorgt er voor dat ze aangenaam zacht aanvoelt op de huid. Daarnaast is het ook nog eens zo dat u er een groot aantal verschillende zaken mee kunt maken. Het gaat hierbij niet alleen om accessoires om te dragen, maar ook om bijvoorbeeld leuke stukken om te integreren in uw huis. In ieder geval nodigt het garen duidelijk uit om uw creativiteit mee de vrije loop te laten!

Gratis verzending vanaf 45 euro

Eender welke garens u ook mag bestellen uit het assortiment hier bij Caro's Atelier, u kunt steeds rekenen op gratis verzending van uw order vanaf een bestelbedrag van 45 euro. Dit zorgt er voor dat u geen rekening meer dient te houden met vervelende verzendkosten die uw totale orderbedrag nodeloos duurder maken. Ook dit is dan ook zeker en vast een extra goede reden om er voor te kiezen om uw Scheepjes Ambiance Colour garen te kopen hier uit het aanbod van Caro's Atelier!