Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Schachenmayr Merino Extrafine 120

Een heerlijk zacht, maar tegelijkertijd ook lekker stevig garen? Dat is de Schachenmayr Merino Extrafine 120! Het betreft hier een honderd procent merinowol garen welke eigenlijk onovertroffen is op vlak van zachtheid. Haar unieke eigenschappen zijn tot stand gekomen door een grote hoeveelheid enkelzijdige en hoogwaardige merinodraden met elkaar te twijnen tot er een volledig nieuwe draad ontstaat. Wanneer u van plan bent om gebruik te gaan maken van dit garen voor uw volgende creaties is het bovendien ook altijd interessant om te weten dat deze eenvoudig kan worden gewassen en bovendien zelfs in de droger kan worden gestopt. Bent u ook wel benieuwd naar de meerwaarde die dit type garen voor uw creaties kan realiseren? In dat geval is het de moeite waard om ze te ontdekken in het assortiment met wol en garen hier bij Caro's Atelier!

Knuffelzacht en onderhoudsvriendelijk

Er zijn heel wat voordelen toe te schrijven aan het bijzondere Schachenmayr Merino Extrafine 120 garen. In eerste instantie is het zo dat deze niet alleen knuffelzacht is, maar bovendien ook vormstabiel en onderhoudsvriendelijk. De wol beschikt over een fijne structuur en dankzij de grotere hoeveelheid aan draadjes kunt u er zeker van zijn dat al uw zelf gemaakte creaties gedurende een lange periode zeer mooi zullen blijven. Merinowol kenmerkt zich niet alleen door een zachte structuur, maar ook door een licht gewicht. Bovendien is ze ook elastisch en voelt ze bijzonder aangenaam aan op de huid. Wilt u de creaties die u heeft gemaakt met behulp van het garen wassen? Dit kan gewoon in de wasmachine op een temperatuur van 40 graden. U kunt ze zelfs gewoon in de droger stoppen!

Een extra praktisch voordeel van Schachenmayr Merino Extrafine 120 garen

Het is misschien slechts een detail, maar het kan bij mensen die gebruik gaan maken van het Schachenmayr Merino Extrafine 120 garen toch een hoop frustraties wegnemen. Het is namelijk zo dat het begin van het bolletje Schachenmayr garen is vastgemaakt aan de wikkel. Dit betekent dat u nooit hoeft te zoeken waar het beginpunt van de draad zich precies bevindt. Daarnaast zult u bij het bekijken van het aanbod garen hier bij Caro's Atelier ook kunnen vaststellen dat er een keuze kan worden gemaakt uit verschillende uiteenlopende kleuren. Op deze manier is er op vlak van uitstraling altijd een geschikt garen te bestellen uit deze collectie!

Bestel uw Merino Extrafine 120 nu!

Bent u ook op zoek naar een fijn garen dat niet alleen bijzonder zacht is, maar bovendien ook zeer eenvoudig te onderhouden is? In dat geval is het een absolute aanrader om even kennis te maken met het Merino Extrafine 120 garen. Dit type garen kan hier bij Caro's Atelier worden aangekocht in een groot aantal uiteenlopende kleuren wat er voor zorgt dat ze steeds een bijzondere extra 'touch' geeft aan al uw creaties. Bovendien zult u kunnen vaststellen dat het garen uit ons assortiment zeer aantrekkelijk is geprijsd. Het mag dan ook duidelijk zijn, wanneer u er zeker van wil zijn dat u het Schachenmayr Merino Extrafine 120 garen kunt kopen tegen de meest interessante voorwaarden is het altijd een aanrader om deze vandaag nog te bestellen hier bij Caro's Atelier. Plaatst u, uw bestelling voor 21h00? Dan wordt uw pakje vandaag nog verzonden!