Filter uw productenPagina 1 van 1

Schachenmayr Catania Fine

De Schachenmayr Catania Fine collectie bestaat uit een honderd procent katoenen draad welke over enkele zeer specifieke kenmerken beschikt. In eerste instantie valt het meteen op dat ze glanst als zijde en wat dunner is in vergelijking met de Catania. Bovendien is het ook zo dat het garen is gemaakt van gemerceriseerd katoen wat ze een extra zachte textuur heeft gegeven. Indien u er voor kiest om met dit garen aan de slag te gaan zult u dan ook de beschikking krijgen over een echt stevig kwaliteitsgaren welke zich in het bijzonder leent voor het haken van amigurumi's evenals tal van andere, kleine projecten. Zou u ook graag dit garen willen bestellen? In dat geval is het zeker de moeite waard om even kennis te maken met het aanbod met garen dat is terug te vinden hier binnen het wol en garen assortiment bij Caro's Atelier!

De producteigenschappen van Schachenmayr Catania Fine garen

Gebruikmaken van Schachenmayr Catania Fine garen doet u in combinatie met een naald van tussen de 2,5 & 3 mm dik. Eén bol van dit garen kent een gewicht van ongeveer 50 gram en is goed voor zo'n 165 meter aan draad. De samenstelling van dit garen is uiteraard honderd procent katoen wat ze geschikt maakt voor alle seizoenen. Voor het wassen van creaties die zijn gemaakt met behulp van dit garen kiest u voor fijne was met een temperatuur van maximum 40 graden. Het Schachenmayr garen kenmerkt zich tot slot door een lichte glans en mooie, heldere kleuren. Dit alles zorgt er voor dat dit garen zich uitstekend leent voor het realiseren van de meest uiteenlopende creaties.

Keuze uit tal van verschillende kleuren

Wanneer u over wenst te gaan tot het kopen van Schachenmayr Catania Fine garen zult u kunnen vaststellen dat u hier bij Caro's Atelier een keuze kunt maken uit tal van verschillende kleuren. Zo is het niet alleen mogelijk om garen met een roze of een rode kleur te bestellen, maar kunt u ook kiezen voor lavendel, neongeel, abrikoos evenals kobaltblauw. Deze verschillende prachtige kleuren zorgen er voor dat elke creatie welke tot stand komt met behulp van dit garen telkens weer een absolute eye-catcher zal zijn.

Ga zelf aan de slag met het Catania Fine garen

Op het ogenblik dat u van plan bent om een garen te kopen van het merk Schachenmayr dat zich niet alleen kenmerkt door een uitstekende kwaliteit, maar dat bovendien ook nog eens over een zeer aantrekkelijke glans beschikt mag het inmiddels wel duidelijk zijn dat kiezen voor dit garen een absolute aanrader is. Dit garen kan hier bij Caro's Atelier bovendien worden aangekocht in tal van verschillende uiteenlopende kleuren waardoor er steeds de mooiste creaties mee kunnen worden gerealiseerd. Bovendien bestelt u dit garen bij ons ook nog eens tegen de best mogelijke prijs en zorgen we er voor dat u deze snel in huis heeft! Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u eveneens geïnteresseerd in het kopen van Schachenmayr Catania Fine garen? Wacht dan niet langer en bestel ze vandaag nog hier bij Caro's Atelier!