Filter uw productenPagina 1 van 1

Schachenmayr Catania Color

Schachenmayr Catania Color is een honderd procent katoenen haakgaren welke beschikt over een uitstekende kwaliteit. Dit garen leent zich in het bijzonder voor het haken van niet alleen vesten en truien, maar ook topjes en spreien. Eén bol heeft een gewicht van 50 gram en beschikt over een looplengte van om en bij de 125 meter. Gebruikmaken van het Catania Color garen doet u in combinatie met een haak- of breinaald van tussen de 2,5 & 3,5 mm. U kunt er voor kiezen om dit garen te wassen in een wasmachine op een temperatuur van 40 graden. Bovendien is het ook interessant om te weten dat het Schachenmayr Catania Color garen verkrijgbaar is in verschillende versies. Zo is er sprake van een variant met color spots op een natuurlijk gekleurde achtergrond en kan er ook een gestreepte variant worden aangekocht. Bent u ook van plan om dit garen te bestellen? Neem dan zeker eens een kijkje in ons assortiment wol en garen hier bij Caro's Atelier!

De voordelen van Schachenmayr Catania Color garen

Schachenmayr Catania Color staat er om bekend een klassiek zomergaren te zijn. Het betreft hier bovendien een glanskatoen welke zich uitstekend leent om mee te haken. Dit heeft er in de praktijk voor gezorgd dat ze bijvoorbeeld veelvuldig wordt gebruikt voor het maken van amigurumi's. De lichte glans waar dit garen over beschikt maakt ze erg aantrekkelijk terwijl ze er ook om bekend staat niet te splijten. Het spreekt voor zich dat dit laatste er ook meteen voor zorgt dat het haken met behulp van dit garen garant staat voor een optimaal comfort. Daarnaast dient er ook speciale aandacht te worden geschonken aan het prachtige kleurenverloop. Deze collectie heeft dan ook niet voor niets de naam 'Catania Color' gekregen. Hier in het aanbod van Schachenmayr bij Caro's Atelier kunt u in ieder geval een keuze maken uit tal van verschillende kleuren waarmee u de meest prachtige creaties realiseert!

Bestel uw Catania Color vandaag nog!

De bovenstaande voordelen hebben ongetwijfeld duidelijk gemaakt dat het ook voor u bijzonder interessant kan zijn om er voor te kiezen om aan de slag te gaan met het Catania Color garen. Wanneer u dit garen wenst te kopen bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres. Niet alleen kunt u hier bij Caro's Atelier een keuze maken uit tal van verschillende kleuren, bovendien bieden we onze klanten ook graag steeds de best mogelijke service. Dit uit zich niet alleen onder de vorm van zeer scherpe prijzen, daarnaast worden bestellingen die zijn geplaatst voor 21h00 dezelfde dag nog verzonden. Een extra interessant voordeel is terug te vinden in de gratis levering van uw bestelling vanaf een bestelbedrag ter waarde van minimaal 45 euro. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, het is absoluut de moeite waard om er voor te kiezen om uw Schachenmayr Catania Color garen aan te schaffen hier bij Caro's Atelier!