Filter uw producten


Pagina 1 van 1

Regia Cotton

Wanneer u van plan bent om comfortabele en mooie sokken te breien zult u uiteraard in eerste instantie op zoek moeten gaan naar een geschikt garen waarmee u dit voor mekaar kunt krijgen. Wat dit betreft zou u er voor kunnen kiezen om gebruik te maken van Regia Cotton garen. Het betreft hier een 4-draads garen van het merk Regia welke er om bekend staat bijzonder slijtvast te zijn. Eigenlijk zoals alleen een echt sokkengaren kan zijn! Wilt u graag meer te weten komen over de collectie en zou u graag dit fantastische garen willen aanschaffen tegen een interessante prijs? Ontdek dan snel wat wij van Caro's Atelier ook voor u kunnen betekenen als het aankomt op wol en garen!

Een optimale levensduur voor uw zelf gebreide sokken

Bijzonder belangrijk bij het kopen van garen om sokken mee te breien is natuurlijk de kwaliteit waar het garen in kwestie over beschikt. Wat dit betreft kunt u rekenen op een groot aantal interessante kenmerken wanneer u overgaat tot het kopen van Regia Cotton garen. Dit type garen is namelijk gemaakt van 72 procent katoen, 18 procent polyamide en 10 procent polyester. Op deze manier is er sprake van een bijzonder sterke samenstelling welke er voor zorgt dat de persoon die de door u gemaakte sokken draagt er echt lang genot van zal ondervinden. Ondanks het feit dat het haren uit deze lijn zich uitstekend lenen voor het maken van sokken spreekt het voor zich dat Regia garen uiteraard ook nog voor tal van andere creaties kan worden gebruikt.

Een zeer fijn garen

Het garen dat deel uitmaakt van de Regia Cotton lijn staat er om bekend een bijzonder fijn garen te zijn. Het wordt dan ook aangeraden om gebruik te maken van een breinaald met een dikte van tussen de 2 & 3 mm. De stekenverhouding is 10 x 10 centimeter = 30 steken x 42 naalden. Eén bol van dit garen heeft een gewicht van 100 gram en is in principe voldoende om één paar sokken mee te maken tot maat 46. Het is tot slot onnodig om te zeggen dat u dit garen bij ons kunt aanschaffen in tal van verschillende kleuren en patronen. Zo zullen uw creaties die worden gemaakt met behulp van dit garen steeds perfect alle vooropgestelde verwachtingen weten in te lossen.

Koop uw Regia Cotton garen nu hier bij Caro's Atelier!

Het mag inmiddels wel duidelijk zijn op welke voordelen u kunt rekenen op het ogenblik dat u ervoor kiest om over te gaan tot het kopen van dit garen. Echter doen wij van Caro's Atelier er nog een aantal voordelen bovenop! Zo maken wij het voor onze klanten mogelijk om een keuze te maken uit een uitgebreid assortiment van dit garen en verzekeren we u graag van de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien zorgen wij er ook nog eens voor dat het door u bestelde garen snel wordt geleverd en komen de verzendkosten vanaf een bestelbedrag van minimaal 45 euro te verdwijnen! Wilt u ook kunnen genieten van al deze interessante voordelen? Waarom dan nog langer twijfelen? Bestel nu ook uw Regia Cotton garen hier bij Caro's Atelier!