Filter uw producten

Pagina 2 van 2

Regia Pairfect

Het maken van leuke, warme en kwalitatieve sokken met wol en garen? Dat doet u natuurlijk met behulp van Regia Pairfect garen! Met de lancering van deze collectie heeft Regia gezorgd voor de introductie van een ronduit spectaculaire innovatie in de wereld van garen. Deze innovatie zorgt er voor dat het eenvoudiger dan ooit mogelijk is om twee identieke sokken te breien met behulp van één enkele bol wol. Daarnaast spreekt het voor zich dat het garen uit deze collectie slijtvast is zoals eigenlijk alleen maar sokkengaren dat kan zijn. Wilt u ook graag aan de slag gaan om uw eigen sokken of deze van uw kinderen of kleinkinderen te breien? In dat geval is het zeker de moeite waard om even kennis te maken met de eigenschappen die zijn verbonden aan het garen!

Geschikte sokkenwol voor beginners en gevorderden

Met de Regia collectie wordt er alles in het werk gesteld om het u zo eenvoudig mogelijk te maken. Het is dan ook zo dat het garen dat deel uitmaakt van de Regia Pairfect steeds over gele startdraden beschikt. Deze duiden het begin evenals het midden van de bol aan. Dit werkt natuurlijk bijzonder eenvoudig. Het enige wat u dan ook hoeft te doen is de gele startdraad afrollen en beginnen met breien. Wanneer één sok is afgewerkt kunt u verder afrollen tot na de gele startdraad. Op deze manier kunt u meteen verder gaan met het maken van de tweede sok. Dit gezegd zijnde spreekt het voor zich dat het garen zich absoluut niet alleen maar leent voor beginners, maar ook zeer de moeite waard is voor gevorderden. Voldoende reden dus om deze fijne sokkenwol van het merk Regia te ontdekken!

Superwash behandeld en dus geschikt voor de wasmachine

Op het ogenblik dat u er voor kiest om het Regia Pairfect garen in huis te halen is het altijd interessant om te weten dat deze superwash is behandeld. Dit betekent concreet dat het garen in de wasmachine mag waardoor ze bijzonder eenvoudig is in onderhoud. Dat is wel zo handig, want het spreekt voor zich dat u die mooie sokken tijdig zal willen wassen! Verder is het zo dat het garen uit de collectie verkrijgbaar is in tal van uiteenlopende, prachtige kleuren en patronen wat er voor zorgt dat ze perfect ieders verwachtingen zullen weten in te lossen. Alweer een extra goede reden dus om dit garen in huis te halen!

Haal ook uw Regia Pairfect garen nu in huis!

Hebben de voordelen uit de Regia collectie u ook wel weten te overtuigen en wilt u bijgevolg graag deze sokkenwol bestellen? Dan helpen wij u graag verder. Ervoor kiezen om deze sokkenwol bij ons te bestellen zorgt er in ieder geval voor dat u niet alleen kunt rekenen op een zeer interessante prijs, daarnaast worden bestellingen die worden geplaatst voor 21h00 dezelfde dag nog verzonden! Plaatst u tot slot een bestelling voor een totaalbedrag van ten minste 45 euro? Dan worden er geen verzendkosten aangerekend! Dit zijn ongetwijfeld voldoende goede redenen om er voor te kiezen om ook uw Regia Pairfect garen te kopen hier bij Caro's Atelier!