Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Regia Pairfect Kids

Veel mensen houden er van om zelf leuke sokken te breien voor hun kinderen en / of kleinkinderen. Wanneer u ook van plan bent om dat te doen spreekt het echter voor zich dat u daarvoor gebruik zult willen maken van een kwalitatief en bovendien ook slijtvast garen. Het aanschaffen van een speciaal sokkengaren zoals uit de collectie van Regia Pairfect Kids is dan ook een uitstekende keuze. Door gebruik te maken van het garen dat deel uitmaakt van deze serie zorgt u er dan ook voor dat u steeds de mogelijkheid heeft om twee prachtige identieke sokken te breien waar uw kinderen of kleinkinderen gedurende een zeer lange tijd genot van zullen ondervinden. Ook geïnteresseerd in het bestellen van het Regia garen? In dat geval helpen wij van Caro's Atelier u graag verder met het kiezen van wol en garen!

Ontdek de voordelen van het 'Easy Start Systeem'!

Kiezen voor Regia Pairfect Kids garen betekent natuurlijk ook dat u kunt genieten van de unieke voordelen die het Easy Start Systeem met zich meebrengt. Dit systeem maakt het mogelijk om precies te weten waar het begin en het midden van de bol zich bevindt. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is de gele startdraad afrollen en beginnen met breien! Is het voor u niet helemaal duidelijk hoeveel sokkenwol u nu precies nodig heeft voor het maken van bepaalde sokken? Dan geven wij u hiervoor graag een indicatie. Voor het maken van een paar kindersokken tot aan maat 35 heeft u namelijk voldoende aan één enkele bol. Eén zo'n bol van Regia weegt 60 gram en beschikt over een looplengte van 252 meter.

Verschillende leuke kleuren en patronen verkrijgbaar

Meer dan voor sokken die worden gemaakt voor volwassenen geldt is het natuurlijk zo dat sokken voor kinderen bij voorkeur beschikken over een leuk kleurtje. Dat is absoluut het geval indien u er voor kiest om sokken te kopen uit de Regia Pairfect Kids collectie. U kunt hier niet alleen keuze maken uit tal van verschillende patronen, ook diverse kleuren behoren steeds tot de mogelijkheden. Het mag dan ook duidelijk zijn, wilt u graag de meest prachtige kindersokken maken en bent u daarvoor op zoek naar een zeer geschikte sokkenwol? In dat geval is het altijd een aanrader om er voor te kiezen om een kijkje te nemen in het aanbod met sokkenwol dat is terug te vinden in de Regia collectie!

Koop uw Regia Pairfect Kids garen nu hier bij Caro's Atelier!

Zoals bovenstaande informatie duidelijk heeft gemaakt zijn er heel wat interessante voordelen verbonden aan het gebruik van Pairfect Kids garen voor wat het realiseren van de leukste kindersokken betreft. Bent u het hier mee eens en wilt u dan ook graag deze bijzondere sokkenwol in huis halen? Dan bent u hier aan het juiste adres! Indien u ervoor kiest om deze sokkenwol bij ons te bestellen garanderen we u niet alleen een zeer scherpe prijs, daarnaast zult u het garen ook nog eens bijzonder snel in huis hebben. Bestellingen die worden geplaatst voor 21h00 versturen wij dan ook dezelfde dag nog! Twijfel dus geen moment langer en bestel nu uw garen uit de Regia Pairfect Kids collectie!