Filter uw productenPagina 1 van 1

My First Regia

Denkt u er aan om enkele leuke creaties te maken voor de aller kleinsten onder ons? In dat geval zult u natuurlijk nog meer rekening willen houden dan anders met de eigenschappen waar een bepaald garen over beschikt. We raden u aan om deze situatie te kijken in de richting van het My First Regia garen. Dit garen staat er om bekend niet alleen huidvriendelijk te zijn, daarnaast is het ook nog eens vrij van schadelijke stoffen en is het bijzonder makkelijk in gebruik. De extra zachte structuur van het garen zorgt er bovendien voor dat het garen zich werkelijk uitstekend leent voor de zachte babyhuid. Bent u ook geïnteresseerd in de vele voordelen die zijn verbonden aan dit soort garen? Waarom dan nog langer wachten? Bestel ze vandaag nog uit het assortiment met wol en garen hier bij Caro's Atelier!

Speciaal gemaakt voor baby- en peutervoetjes

Alles aan het My First Regia garen maakt duidelijk dat dit een garen is welke speciaal is gemaakt voor baby- en peutervoetjes. Zij beschikken dan ook altijd over een gevoelige huid waardoor niet zomaar elk garen geschikt is voor wat het maken van bijvoorbeeld leuke babysokjes betreft. Dat geldt wel voor creaties die worden gemaakt met behulp van het garen dat deel uitmaakt van deze collectie. Dit garen kenmerkt zich bovendien door een sneller kleurverloop ten opzichte van gewoon sokkengaren. Dit betekent in de praktijk dat alle kleuren aan bod komen in één enkel sokje. Bent u dus met andere worden niet alleen op zoek naar een veilig en lekker zacht, maar ook naar een vrolijk uitziend garen voor het maken van de leukste peuter- en babysokjes? Dan is het zonder twijfel de moeite waard om u even te verdiepen in de mogelijkheden die deel uitmaken van de collectie!

Ook My First Regia garen bestellen?

Wilt u ook graag aan de slag gaan met garen van Regia voor het maken van de leukste en zachtste sokjes voor peuters en baby's? Dat kan! U kunt dit Regia garen namelijk kopen tegen een zeer interessante prijs hier bij Caro's Atelier. Wij bieden onze klanten niet alleen een zeer ruime keuze aan op vlak van garen, daarnaast is het ook nog eens zo dat u altijd bent verzekerd van een zeer snelle levering. Een bestelling die wordt geplaatst voor 21:00 uur wordt dan ook dezelfde dag nog verzonden. Vanaf een bestelwaarde van 45 euro sturen we uw garen bovendien ook nog eens helemaal gratis op! Het mag dan ook duidelijk zijn, er voor kiezen om uw garen van My First Regia te bestellen hier bij Caro's Atelier brengt ongetwijfeld heel wat interessante voordelen met zich mee!