Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Phildar Phil Velours

Soms kunt u voor het maken van verschillende creaties eigenlijk alleen maar voldoende nemen met een echt innovatief garen. Kunt u zich daar ook in vinden? In dat geval is het de moeite waard om even te kijken in de richting van het Phildar Velours garen. Dit garen mag zich niet alleen oprecht innovatief noemen, daarnaast heeft ze een velours look evenals een zachte touch. Het betreft hier een garen welke beschikt over een dikke velvet draad die zowel gebruikt kan worden om mee te breien als te haken. U bestelt het fantastische garen uit het wol en garen assortiment hier bij Caro's Atelier.

Maak de leukste projecten met slechts enkele bollen

Eén bol van het Phildar Velours garen heeft een gewicht van 100 gram en brengt een looplengte met zich mee van ongeveer 180 meter. Dat is behoorlijk wat. De niet onaanzienlijke hoeveelheid aan draad die is terug te vinden op één bol van dit garen zorgt er voor dat u reeds aan enkele bollen voldoende heeft om de meest uiteenlopende, kwalitatieve projecten te realiseren. Denk op dit vlak niet alleen aan mooie, kwalitatieve truien en vesten, maar wat ook te denken van home deco evenals allerhande uiteenlopende accessoires? Het mag in ieder geval duidelijk zijn, eigenlijk zijn er alleen maar veel goede redenen aan te halen om aan de slag te gaan met het garen van het merk Phildar.

Een werkelijk erg zacht en uitnodigend garen

Het opvallendste aan het Phildar Velours garen is dat ze werkelijk bijzonder zacht aanvoelt. Dit garen wordt door veel mensen zelfs als zo zacht ervaren dat ze bij voorkeur kledingstukken maken die met behulp van het Velours garen tot stand zijn gekomen. Dat is uiteraard niet alles, want het oog wil ook wat. Ook op dat vlak zit het met dit garen echter helemaal goed. U kunt er immers steevast voor kiezen om een keuze te maken uit tal van verschillende kleuren. Deze kleuren gaan van zeer neutraal en licht tot erg hard en opvallend. Wilt u graag een creatie maken die bestaat uit voornamelijk lichte kleuren of geeft u toch eerder de voorkeur aan wat meer donkere kleuren? In allebei deze gevallen biedt het assortiment garen u precies datgene waar u naar op zoek bent.

Phildar Velours bestellen hier bij Caro's Atelier

Het garen dat deel uitmaakt van de Velours collectie wordt verkocht in bollen van 100 gram. Eén bol heeft verder een looplengte van 180 meter. Wanneer u gebruik gaat maken van het garen uit de Phildar Velours lijn voor het maken van een trui met maat 42 heeft u daarvoor nood aan vijf bollen. Dit garen is bovendien gemaakt van honderd procent polyester en heeft een stekenverhouding van 10 x 10 centimeter = 15 steken x 23 naalden. Wat u ook van plan bent om te maken met behulp van dit garen, het is altijd een absolute aanrader om ze te bestellen hier bij Caro's Atelier!