Filter uw productenPagina 1 van 1

Phildar Phil Tweed

Het Phildar Tweed garen is een bijzonder aantrekkelijk tweed garen welke beschikt over licht gemêleerde kleuren die in de draad zijn terug te vinden. Dit garen bestaat uit een behoorlijk uitgebreide en diverse samenstelling. Ze is namelijk goed voor de helft acryl, 30 procent wol, 10 procent alpaca, 7 procent zijde evenals 3 procent viscose. Het spreekt voor zich dat deze toch wel zeer diverse samenstelling er voor zorgt dat dit garen kan worden gebruikt voor het maken van een groot aantal verschillende projecten. Elke creatie die u maakt met behulp van wol en garen voelt niet alleen lekker warm en zacht aan, daarnaast kunt u er tegelijkertijd ook luchtige evenals lichte breisels mee maken.

Een ongelofelijk veelzijdig garen

De belangrijkste troef van het Phildar Tweed garen is zonder enige twijfel terug te vinden in het bijzonder diverse karakter waarover ze beschikt. In eerste instantie is het zo dat de samenstelling van dit garen er voor zorgt dat alle creaties die er mee worden gemaakt niet alleen warm, maar bovendien ook aangenaam zacht aanvoelen. Bovendien is het ook nog eens zo dat er steeds een luchtig en licht karakter wordt meegegeven aan alle creaties. De aantrekkelijke structuur van de draad zorgt er op de koop toe ook nog eens voor dat alle projecten die tot stand komen met het garen van het merk Phildar over een extra luxueuze uitstraling beschikken.

Wat maken met het Phildar Tweed garen?

De bovenstaande informatie geeft reeds duidelijk dat dit garen erg veelzijdig is. Dit zou logischerwijs ook moeten betekenen dat het garen kan worden gebruikt voor het realiseren van verschillende projecten... en dat is ook zo! U kunt er dan ook niet uitsluitend voor kiezen om dit garen te kopen voor het maken van een comfortabele vest, daarnaast maakt u er ook een lekker warme en comfortabele trui mee. Vergeet bovendien ook zeker niet om alle kleuren te ontdekken uit deze lijn met garen. Ook deze kleuren dragen immers bij aan het veelzijdige karakter waar dit garen zich toch vooral door laat opmerken.

Haal het Tweed garen nu in huis!

Bent u ook wel overtuigd door het Tweed garen en wilt u graag meteen aan de slag gaan met dit garen voor het maken van bijvoorbeeld verschillende truien en vesten? Dat is natuurlijk geen probleem. U kunt dit garen hier bij Caro's Atelier snel bestellen tegen een zeer interessante prijs. Staat het weekend voor de deur en zou u graag in de komende dagen reeds willen werken aan één of meerdere projecten met dit garen als basis? In dat geval is het goed om te weten dat bestellingen die bij ons voor 21:00 uur worden geplaatst dezelfde dag nog verzonden zullen worden. Twijfel dan ook geen moment langer en bestel het Phildar Tweed garen snel hier bij Caro's Atelier!