Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Phildar Phil Rainbow

Het Phildar Rainbow garen is een verloopgaren welke beschikt over een bijzonder kleurrijke uitstraling. Dit garen is gemaakt van honderd procent katoen en bestaat uit een vrolijke combinatie van diverse tinten welke in de draad zijn terug te vinden. Het uiteindelijke resultaat is dat u steeds kunt rekenen op verschillende creaties die over een zeer aantrekkelijk, gemêleerd effect beschikken. Het garen dat deel uitmaakt van de collectie kan ook worden aangekocht in de meest uiteenlopende kleurencombinaties. Wilt u er graag meer over te weten komen of dit garen meteen bestellen? Het kan allebei hier bij Caro’s Atelier in het wol en garen assortiment!

Geschikt voor het realiseren van diverse projecten

Het garen dat deel uitmaakt van de Phildar Rainbow lijn is zoals eerder reeds aangegeven gemaakt van honderd procent zacht katoen. Bovendien is ze ook verkrijgbaar in een groot aantal erg mooie en opvallende kleuren. Dit zorgt er voor dat ze zich uitstekend leent voor het maken van verschillende lente- en zomercreaties. U kunt er in de praktijk dan ook niet alleen een luchtig kimono-vestje mee maken, daarnaast is het ook mogelijk om een zomers babyvestje te haken. Denkt u er eveneens aan om één of misschien zelfs meerdere creaties te maken voor in de lente of de zomer? Dan kunt u eigenlijk niet om het werkelijk fantastische Rainbow garen van het merk Phildar heen!

Bol Phildar Rainbow garen van 50 gram

Eén bol Phildar Rainbow garen beschikt over een gewicht van 50 gram. Met één bol krijgt u dan ook de beschikking over zomaar even 120 meter aan draad. De stekenverhouding waar u rekening mee dient te houden is 10 x 10 centimeter = 21 steken x 30 naalden. Sta er bovendien bij stil dat het wordt aangeraden om dit garen te gebruiken in combinatie met een naald die beschikt over een dikte van 3,5 mm. Gaat u een trui maken in maat 40? Dan is het de moeite waard om er rekening mee te houden dat u daarvoor nood heeft aan 10 bollen van het garen. Vergeet zeker ook niet om even een duik te nemen in de vele verschillende kleuren waarin het garen kan worden aangekocht.

Ga ook aan de slag met het Rainbow garen!

Bent u ook van plan om de mooiste creaties te maken met behulp van het Rainbow garen? In dat geval is het steeds de moeite waard om dit garen te bestellen hier bij Caro's Atelier. Wanneer u dit doet kunt u namelijk rekenen op heel wat interessante voordelen. Zo maken wij het niet alleen mogelijk om het garen te bestellen tegen een erg interessante prijs, bovendien is het ook nog eens zo dat u geniet van gratis verzending vanaf 45 euro. U spaart verder met elke bestelling die u plaatst mee voor interessante kortingen op uw volgende order(s). Dit alles zorgt er voor dat het bestellen van garen uit de Phildar Rainbow collectie hier bij Caro's Atelier altijd een uitstekende keuze is.