Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Phildar Phil Express

Het Phildar Phil Express garen bestaat uit een mooie evenals dikke draad welke zich kenmerkt door een prachtige, lichte en bovendien ook luchtige twist. Het garen is bij uitstek geschikt voor het realiseren van niet alleen grote projecten, maar ook accessoires. Gebruikmaken van het garen uit deze lijn betekent dat u daarvoor bij voorkeur gebruik maakt van een naald met een dikte van 12 mm. U kunt op deze manier eenvoudig en bovendien ook lekker snel tal van creaties maken. Dit maakt het garen zeer geschikt voor beginners. Wilt u ook graag meer ontdekken over dit garen of wilt u ze graag bestellen zodat u er mee aan de slag kunt gaan voor het maken van de leukste projecten? In dat geval is het steeds een aanrader om ze te bestellen hier binnen het wol en garen assortiment bij Caro's Atelier!

De samenstelling van Phildar Phil Express

Het garen dat deel uitmaakt van de Phil Express collectie van het merk Phildar bestaat voor 80 procent uit acryl en voor 20 procent uit wol. Zoals eerder reeds gesteld dient er rekening te worden gehouden met een aanbevolen naalddikte van 12 mm. De stekenverhouding bij dit garen bedraagt 10 x 10 centimeter = 7 steken x 10 naalden. Gaat u met dit garen een trui maken van maat 42? In dat geval is het interessant om er rekening mee te houden dat u daarvoor nood heeft aan 7 bollen van het Phildar Phil Express garen.

Wat maken met dit Phildar garen?

Het Phildar Phil Express garen is behoorlijk veelzijdig te noemen. Het feit dat het hierbij gaat om een dik en bovendien ook stoer garen welke beschikt over een aantrekkelijke, lichte evenals luchtige twist zorgt er voor dat de bollen zich prima lenen voor het realiseren van grote(re) projecten. U kunt er bovendien ook een lekker warme col mee maken voor de koude(re) dagen en bovendien spreekt het voor zich dat ook home deco realiseren met behulp van dit garen kinderspel wordt. Bent u nog maar een beginner? In dat geval zult u kunnen vaststellen dat het garen ook nog eens bijzonder toegankelijk is.

Bestel het Phil Express garen nu!

Een bol van dit garen beschikt over een gewicht van 200 gram. Dit betekent dat u met het kopen van één zo'n bol meteen de beschikking heeft over ongeveer 60 meter aan draad. Het garen dat deel uitmaakt van de Phildar Phil Express collectie kan worden gewassen in de wasmachine, maar slechts op een temperatuur tot maximum 30 graden. Wilt u ook graag overgaan tot het bestellen van dit uitnodigende garen, misschien nog wel in het bijzonder voor beginners? In dat geval is het zeker een aanrader om dat te doen hier bij Caro's Atelier. Zo geniet u niet alleen van een interessante aankoopprijs, maar ook nog eens van de best mogelijke service. Plaatst u een bestelling in onze webwinkel voor 45 euro of meer? Dan wordt deze helemaal gratis verzonden!