Filter uw producten

Pagina 1 van 2

Phildar Partner Baby

Het Phildar Partner Baby garen is een zacht en daardoor ook erg comfortabel garen welke zich kenmerkt door een werkelijk bijzondere kwaliteit. Deze wol leent zich in het bijzonder voor het maken van fijne en betrouwbare babykleertjes. Het valt bij het bekijken van het Phildar assortiment ook meteen op dat er heel wat uiteenlopende kleuren in zijn terug te vinden. De verschillende, zeer aantrekkelijke pasteltinten zorgen er zomaar voor dat dit een nog aantrekkelijker garen wordt. Wilt u graag meer ontdekken over het garen en / of wilt u deze meteen kopen? Dat is perfect mogelijk hier bij Caro’s Atelier binnen het assortiment met wol en garen!

Een uitstekend garen voor het maken van babykleertjes

Het Phildar Partner Baby garen bestaat uit een combinatie van 50 procent polyamide, 25 procent wol evenals 25 procent acryl. Dit garen beschikt over een heerlijk zacht karakter wat er voor zorgt dat ze zich in het bijzonder leent voor het maken van de fijnste en meest aantrekkelijke babykleertjes. Het spreekt voor zich dat niet alleen het comfort van de kledingstukken belangrijk is, want wat ook te denken van de uitstraling waarover ze beschikken? Ook op dit vlak hoeft u zich echter nergens zorgen om te maken.

Het garen dat deel uitmaakt van de collectie is namelijk te koop in een groot aantal bijzonder aantrekkelijke kleuren. Wilt u bij voorkeur wat meer ingetogen babykleertjes maken of bent u toch eerder te vinden voor creaties die er tussenuit springen? In allebei deze gevallen is het de moeite waard om u even te verdiepen in de verschillende kleuren die deel uitmaken van het Phildar assortiment van het merk Phildar.

Waarom het Phildar Partner Baby bestellen bij Caro's Atelier?

De voordelen die zijn verbonden aan het garen zijn ondertussen wel duidelijk, maar waarom zou u er nu precies voor moeten kiezen om dit garen te kopen hier bij Caro's Atelier? Wel, in eerste instantie omdat u bij ons altijd bent verzekerd van een zeer interessante prijs. Dat is natuurlijk niet alles. Bovendien is het ook nog eens zo dat wij het mogelijk maken voor onze klanten om hun bestelde garen zeer snel in huis te hebben. Bestellingen die bij ons binnen komen voor 21:00 uur gaan bijvoorbeeld dezelfde dag nog op de post. Tel daar ook de gratis verzending vanaf 45 euro bij op evenals de mogelijkheid om mee te sparen middels ons loyaliteitsprogramma voor (extra) interessante kortingen en het mag duidelijk zijn dat er heel wat aantrekkelijke voorwaarden zijn verbonden aan het bestellen van het Phildar Partner Baby garen hier bij Caro's Atelier.