Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Phildar Partner 3.5

Een klassiek en bijzonder comfortabel garen. Dat is hoe we Phildar Partner 3.5 bij voorkeur zouden moeten omschrijven. Het comfortabele aspect van dit garen blijkt in het bijzonder uit het feit dat ze echt zeer aangenaam aanvoelt op de huid. De samenstelling van dit garen welke een combinatie vormt van niet alleen wol en acryl, maar ook polyamide zorgt er voor dat ze bijzonder geschikt is voor zowel brei- als haakwerk. Een simpele steek is bovendien reeds voldoende om een fijne sjaal of muts te maken. Bent u geïnteresseerd om meer te weten te komen over het garen of zou u ze gewoon meteen willen bestellen? In beide gevallen kunt u daarvoor perfect terecht hier bij Caro’s Atelier binnen het wol en garen assortiment!

Keuze uit een uitgebreid kleurenpalet

Het kleurenpalet dat beschikbaar is voor wat het Phildar Partner 3.5 garen betreft kunnen we het best bestempelen als bijzonder uitgebreid. Er zijn niet alleen veel, maar ook vooral erg aantrekkelijke kleuren in terug te vinden. Of u nu graag gebruik wenst te maken van een lichte kleur zoals Blanc, Ciel, Givre of Acier of u meer een liefhebber bent van wat opvallendere kleuren waaronder Saumon, Soufre, Curry of Canard, ze zijn allemaal terug te vinden in het kleurenpalet van dit bijzondere garen. Het is onnodig om te zeggen dat u op deze manier creaties kunt maken die door een zeer uitgebreide doelgroep zullen worden gewaardeerd.

De kenmerken van het Phildar Partner 3.5 garen

Het Phildar Partner 3.5 garen van het merk Phildar heeft natuurlijk heel wat meer troeven dan uitsluitend een groot kleurenpalet. Ook haar zachte structuur is er een niet onbelangrijk voordeel. Wat de eigenschappen betreft doet u er goed aan om er rekening mee te houden dat één bol van dit garen over een gewicht beschikt van 50 gram. Eén zo'n bol is bovendien goed voor ongeveer 111 meter aan draad. De aanbevolen naald voor het garen heeft een dikte van 3,5 mm. De stekenverhouding is 10 x 10 centimeter = 23 steken x 30 naalden. Dit garen is geschikt om te wassen in de wasmachine. Hou wel rekening met een maximum temperatuur van 30 graden.

Bestel Partner 3.5 nu tegen de beste prijs!

Hebben de eigenschappen van het garen u ook weten te overtuigen? Bent u dan ook bijgevolg van plan om dit garen te bestellen zodat u er zelf mee aan de slag kunt gaan? Dat is perfect mogelijk hier bij Caro's Atelier. Maak een keuze uit de vele verschillende, aantrekkelijke kleuren en ontdek meteen zelf wat dit garen zo bijzonder maakt. Plaatst u een bestelling ter waarde van 45 euro of meer bij ons? Hou er dan rekening mee dat u geen verzendkosten meer zult moeten betalen. Dit zorgt er uiteraard voor dat het bestellen van uw Phildar Partner 3.5 garen hier bij Caro's Atelier alleen maar nog interessanter wordt!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.