Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Phildar Partner 3.5

Een klassiek en bijzonder comfortabel garen. Dat is hoe we Phildar Partner 3.5 bij voorkeur zouden moeten omschrijven. Het comfortabele aspect van dit garen blijkt in het bijzonder uit het feit dat ze echt zeer aangenaam aanvoelt op de huid. De samenstelling van dit garen welke een combinatie vormt van niet alleen wol en acryl, maar ook polyamide zorgt er voor dat ze bijzonder geschikt is voor zowel brei- als haakwerk. Een simpele steek is bovendien reeds voldoende om een fijne sjaal of muts te maken. Bent u geïnteresseerd om meer te weten te komen over het garen of zou u ze gewoon meteen willen bestellen? In beide gevallen kunt u daarvoor perfect terecht hier bij Caro’s Atelier binnen het wol en garen assortiment!

Keuze uit een uitgebreid kleurenpalet

Het kleurenpalet dat beschikbaar is voor wat het Phildar Partner 3.5 garen betreft kunnen we het best bestempelen als bijzonder uitgebreid. Er zijn niet alleen veel, maar ook vooral erg aantrekkelijke kleuren in terug te vinden. Of u nu graag gebruik wenst te maken van een lichte kleur zoals Blanc, Ciel, Givre of Acier of u meer een liefhebber bent van wat opvallendere kleuren waaronder Saumon, Soufre, Curry of Canard, ze zijn allemaal terug te vinden in het kleurenpalet van dit bijzondere garen. Het is onnodig om te zeggen dat u op deze manier creaties kunt maken die door een zeer uitgebreide doelgroep zullen worden gewaardeerd.

De kenmerken van het Phildar Partner 3.5 garen

Het Phildar Partner 3.5 garen van het merk Phildar heeft natuurlijk heel wat meer troeven dan uitsluitend een groot kleurenpalet. Ook haar zachte structuur is er een niet onbelangrijk voordeel. Wat de eigenschappen betreft doet u er goed aan om er rekening mee te houden dat één bol van dit garen over een gewicht beschikt van 50 gram. Eén zo'n bol is bovendien goed voor ongeveer 111 meter aan draad. De aanbevolen naald voor het garen heeft een dikte van 3,5 mm. De stekenverhouding is 10 x 10 centimeter = 23 steken x 30 naalden. Dit garen is geschikt om te wassen in de wasmachine. Hou wel rekening met een maximum temperatuur van 30 graden.

Bestel Partner 3.5 nu tegen de beste prijs!

Hebben de eigenschappen van het garen u ook weten te overtuigen? Bent u dan ook bijgevolg van plan om dit garen te bestellen zodat u er zelf mee aan de slag kunt gaan? Dat is perfect mogelijk hier bij Caro's Atelier. Maak een keuze uit de vele verschillende, aantrekkelijke kleuren en ontdek meteen zelf wat dit garen zo bijzonder maakt. Plaatst u een bestelling ter waarde van 45 euro of meer bij ons? Hou er dan rekening mee dat u geen verzendkosten meer zult moeten betalen. Dit zorgt er uiteraard voor dat het bestellen van uw Phildar Partner 3.5 garen hier bij Caro's Atelier alleen maar nog interessanter wordt!