Filter uw productenPagina 1 van 1

Phildar Phil Natural Loops

Aan de slag gaan met het Phildar Natural Loops garen betekent dat u kiest voor een garen dat is gemaakt van 85 procent alpaca en 15 procent wol. Het betreft hier een dik garen welke over een zachte textuur beschikt. U kunt er zowel voor kiezen om met dit garen te breien als te haken. Hou er wel rekening mee dat de dikte van dit garen er voor zorgt dat de aanbevolen naalddikte 11 mm bedraagt. Bent u geïnteresseerd in al het moois dat dit garen voor u in petto heeft en wilt u ze graag in huis halen zodat u er zelf mee aan de slag kunt gaan? Dan is het altijd de moeite waard om er voor te kiezen om ze te kopen hier bij Caro’s Atelier binnen het wol en garen assortiment!

De kenmerken van het Phildar Natural Loops garen

De samenstelling van het garen uit deze lijn is inmiddels wel bij u bekend. Dat is echter natuurlijk niet alles wat u graag zult willen weten. Eén bol van dit garen heeft bijvoorbeeld een gewicht van 50 gram. Daarmee krijgt u de beschikking over zo'n 30 meter aan draad. De aanbevolen naalddikte bedraagt 11 mm en de stekenverhouding is 10 x 10 centimeter = 8 steken x 11 naalden.

Uitsluitend te wassen met handwas

Het is van belang om er bij stil te blijven staan dat het Phildar Natural Loops garen niet in de wasmachine mag worden gestopt. Dit betekent dat u ze steeds moet wassen met handwas. Dat hoeft uiteraard geen enkel probleem te zijn. Deze manier van wassen zorgt er namelijk voor dat alle creaties die tot stand komen met behulp van dit garen pas echt over een lange levensduur komen te beschikken. Bovendien is ook de meest optimale uitstraling op deze manier steeds zowel voor de korte als de lange termijn gegarandeerd.

Haal het Natural Loops garen vandaag nog in huis!

Wilt u ook aan de slag gaan met het Natural Loops garen van het merk Phildar? Dan kunt u ze meteen bestellen uit het assortiment hier bij Caro's Atelier. U bestelt dit garen bij ons niet alleen tegen een bijzonder interessante prijs, daarnaast is het ook nog eens zo dat u een keuze kunt maken uit verschillende erg aantrekkelijke kleuren. Doet u een order voor een waarde van 45 euro of misschien wel meer? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Op deze manier wordt het zomaar nog interessanter om uw Phildar Natural Loops garen bij ons te kopen! Aarzel dan ook niet langer en plaats ook uw bestelling vandaag nog!