Filter uw producten
Pagina 1 van 1

Phildar Phil Multico

Bent u een liefhebber van niet alleen een kleurrijk, maar ook een zogenaamd 'verloopgaren'? In dat geval kunt u eigenlijk helemaal niet om het Phildar Multico garen heen. Dit garen bestaat uit een combinatie van enerzijds 80 procent katoen en anderzijds 20 procent lyocell. In het bijzonder deze laatste stof zorgt ervoor dat het garen over een lekker zacht karakter komt te beschikken. Het kleurverloop zo kenmerkend is voor de bollen van dit garen is bovendien in één woord prachtig te noemen. Het wordt dan ook meteen duidelijk dat er bijzonder goed over de kleurcombinaties van de wol en garen is nagedacht.

Een werkelijk prachtig kleurverloop

Een groot deel van de uitstraling waar uw creaties over zullen komen te beschikken wordt veroorzaakt door het kleurverloop dat in de draad is terug te vinden. Wat dat betreft gooit Phildar Multico hoge ogen. Het kleurverloop dat in de bollen wordt aangetroffen is dan ook ronduit fantastisch. Het is duidelijk dat er bij de ontwikkeling van dit Phildar garen goed is nagedacht over zowel de kleurcombinaties als het verloop dat men wou creëren. Voordat u over gaat tot het bestellen van het garen is het dan ook zeker een goed idee om u even te verdiepen in de verschillende prachtige bollen die van dit garen kunnen worden aangekocht.

Zeer geschikt voor het maken van kinderkleding

In het bijzonder de zachtheid waar Phildar Multico over beschikt zorgt er voor dat ze zich uitstekend leent voor het maken van de mooiste kinderkleding. Het zou bovendien ook zomaar kunnen dat dit garen zich uitstekend leent voor een compleet nieuw fenomeen genaamd 'colour pooling'. Wilt u graag ontdekken of dat ook daadwerkelijk zo is? In dat geval is dat waarschijnlijk een extra reden om er voor te kiezen om aan de slag te gaan met dit garen.

Ook het Multico garen bestellen?

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van het garen dat is terug te vinden in deze lijn? Wilt u dit bovendien ook graag kunnen doen tegen de meest interessante prijs? Dan is het zeker een aanrader om dit garen te kopen hier bij Caro's Atelier. Bovendien willen we onze klanten graag voorzien van nog meer interessante voordelen. Omwille van deze reden hebben we dan ook een loyaliteitsprogramma in het leven geroepen waarmee u met elke bestelling die u plaatst kunt sparen voor extra korting. Plaatst u bovendien een bestelling met Phildar Multico garen voor een bedrag van ten minste 45 euro? Dan hoeft u ook geen rekening meer te houden met verzendkosten die in rekening worden gebracht. Uw order wordt vanaf dit bedrag namelijk helemaal gratis verzonden!