Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Phildar Phil Multico

Bent u een liefhebber van niet alleen een kleurrijk, maar ook een zogenaamd 'verloopgaren'? In dat geval kunt u eigenlijk helemaal niet om het Phildar Multico garen heen. Dit garen bestaat uit een combinatie van enerzijds 80 procent katoen en anderzijds 20 procent lyocell. In het bijzonder deze laatste stof zorgt ervoor dat het garen over een lekker zacht karakter komt te beschikken. Het kleurverloop zo kenmerkend is voor de bollen van dit garen is bovendien in één woord prachtig te noemen. Het wordt dan ook meteen duidelijk dat er bijzonder goed over de kleurcombinaties van de wol en garen is nagedacht.

Een werkelijk prachtig kleurverloop

Een groot deel van de uitstraling waar uw creaties over zullen komen te beschikken wordt veroorzaakt door het kleurverloop dat in de draad is terug te vinden. Wat dat betreft gooit Phildar Multico hoge ogen. Het kleurverloop dat in de bollen wordt aangetroffen is dan ook ronduit fantastisch. Het is duidelijk dat er bij de ontwikkeling van dit Phildar garen goed is nagedacht over zowel de kleurcombinaties als het verloop dat men wou creëren. Voordat u over gaat tot het bestellen van het garen is het dan ook zeker een goed idee om u even te verdiepen in de verschillende prachtige bollen die van dit garen kunnen worden aangekocht.

Zeer geschikt voor het maken van kinderkleding

In het bijzonder de zachtheid waar Phildar Multico over beschikt zorgt er voor dat ze zich uitstekend leent voor het maken van de mooiste kinderkleding. Het zou bovendien ook zomaar kunnen dat dit garen zich uitstekend leent voor een compleet nieuw fenomeen genaamd 'colour pooling'. Wilt u graag ontdekken of dat ook daadwerkelijk zo is? In dat geval is dat waarschijnlijk een extra reden om er voor te kiezen om aan de slag te gaan met dit garen.

Ook het Multico garen bestellen?

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van het garen dat is terug te vinden in deze lijn? Wilt u dit bovendien ook graag kunnen doen tegen de meest interessante prijs? Dan is het zeker een aanrader om dit garen te kopen hier bij Caro's Atelier. Bovendien willen we onze klanten graag voorzien van nog meer interessante voordelen. Omwille van deze reden hebben we dan ook een loyaliteitsprogramma in het leven geroepen waarmee u met elke bestelling die u plaatst kunt sparen voor extra korting. Plaatst u bovendien een bestelling met Phildar Multico garen voor een bedrag van ten minste 45 euro? Dan hoeft u ook geen rekening meer te houden met verzendkosten die in rekening worden gebracht. Uw order wordt vanaf dit bedrag namelijk helemaal gratis verzonden!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.