Pagina 1 van 1

Phildar Phil Mikado

Het Phildar Mikado garen is een combinatiegaren welke bestaat uit wol evenals acryl. Het kenmerkt zich door een werkelijk zeer mooi kleurverloop. De draad beschikt over een ietwat grappige twist. Bovendien zorgt de lichte glans voor een wat speels effect die alle projecten die worden gerealiseerd met dit garen extra bijzonder maakt. Dit alleen al zorgt er voor dat dit een garen is waar werkelijk iedereen eens kennis mee dient te maken. Waar kunt u dat dan beter doen dan hier bij Caro’s Atelier bij alle wol en garen?!

Een garen met een vrolijke twist

Welke creaties u ook gaat maken met het Phildar Mikado garen, het spreekt voor zich dat ze steeds moeten uitnodigen om te gebruiken of te dragen. Wanneer dat niet het geval is heeft de persoon die uw creatie krijgt er namelijk uiteraard niet zoveel aan. Om creaties te voorzien van een uitnodigend karakter werd er voor wat het Phildar Mikado garen betreft voor gekozen om deze te voorzien van een ietwat grappige twist. Deze zorgt er in combinatie met het prachtige kleurverloop voor dat u met Phildar Mikado de mooiste projecten kunt realiseren.

Zelf aan de slag gaan met het Phildar Mikado garen

U kunt er voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met het garen uit de Phildar Mikado collectie voor het realiseren van de meest uiteenlopende creaties. Op dit vlak kunt u in eerste instantie denken aan bijvoorbeeld een mooie omslagdoek, een sjaal of een leuke trui, maar wat verder ook te denken van bijvoorbeeld een prachtige vest? Wat u ook wenst te maken, het is steeds mogelijk om uw creativiteit de vrije loop te laten wanneer u aan de slag gaat met het garen uit de Phildar Mikado collectie van het merk Phildar.

Bestel Phildar Mikado vandaag nog!

Verschillende garens die op de markt zijn terug te vinden weten zich op een bepaalde manier te onderscheiden van de massa. Dit geldt ook voor het garen dat deel uitmaakt van de Phildar Mikado lijn. Dit garen kenmerkt zich namelijk door een veelzijdige en bijzonder leuke uitstraling waardoor ze tot haar recht komt in een groot aantal uiteenlopende kledingstukken en accessoires. Het feit dat dit garen verkrijgbaar is in een ruim aanbod aan verschillende kleuren levert daar natuurlijk ook wel een bepaalde bijdrage aan. Eén bol van het Phildar Mikado garen heeft een gewicht van 100 gram en voorziet u van zo'n 165 meter aan draad. Dit is reeds behoorlijk wat om mee aan de slag te kunnen gaan! In ieder geval, wilt u ook graag gebruikmaken van het Phildar Mikado garen? Bestel deze dan vandaag nog tegen een zeer interessante prijs hier bij Caro's Atelier!