Filter uw producten

Pagina 1 van 2

Phildar Phil Looping

Phildar Looping is een getwijnd garen dat bestaat uit een combinatie van 80 procent acryl evenals 20 procent wol. Dit zorgt er voor dat u niet alleen kunt rekenen op een lekker zacht, maar bovendien ook op een luchtig effect. De aanzienlijke hoeveelheid acryl welke is terug te vinden in het garen zorgt ervoor dat ze zich uitstekend leent voor het maken van de meest uiteenlopende kinderkleding. Bent u niet meteen van plan om kledingstukken voor de kinderen te maken, maar wilt u wel graag een leuke winterse vest voor uzelf creëren? Ook daar kan het garen uit deze lijn u ongetwijfeld bij helpen! Bekijk de lijn binnen ons assortiment met wol en garen.

Een licht getwijnd garen

Eén van de belangrijkste kenmerken van het Phildar Looping garen is terug te vinden in het feit dat het gaat om een licht getwijnd garen. Dit zorgt er voor dat dit garen niet alleen bijzonder zacht, maar ook lekker luchtig is. Ondanks de samenstelling die voor een groot deel uit acryl bestaat hoeft dit natuurlijk helemaal niet te betekenen dat dit garen zich vooral leent voor het maken van kinderkleding, in tegendeel. U kunt er dan ook zonder probleem een lekker warme trui of vest voor in de winter mee maken of wat ook te denken van een sjaal om u te beschermen tegen de koude wind? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden wanneer u creatief aan de slag gaat met het garen van het merk Phildar.

Wat zijn de kenmerken van Phildar Looping?

De dikte waar het garen uit de Phildar Looping lijn over beschikt zorgt er voor dat ze uitstekend kan worden verwerkt in combinatie met een naald die beschikt over een aangewezen dikte van 6 mm. Eén bol van dit garen is goed voor een gewicht van 100 gram waardoor u de beschikking krijgt over 163 meter aan draad. Op het ogenblik dat u aan de slag gaat met dit garen voor het maken van een winterse trui met maat 42 is het verstandig om rekening te houden met het aanschaffen van 5 bollen van dit garen. De stekenverhouding bij de Looping serie bedraagt 10 x 10 centimeter = 14 steken x 19 naalden. Sta er bovendien ook nog eens bij stil dat het garen in de wasmachine kan worden gestopt, echter slechts tot een temperatuur van 30 graden. Het strijken van creaties die tot stand zijn gekomen door middel van het garen is niet mogelijk.

Maak nu uw keuze op vlak van Phildar garen!

In het assortiment hier bij Caro's Atelier kunt u het garen uit de Phildar Looping lijn ontdekken in de meest uiteenlopende kleuren. In eerste instantie is het zo dat u een keuze kunt maken uit tal van verschillende lichte kleuren. Denk op dit vlak niet alleen aan Craie of Rosee, maar ook aan Berlingot en Lin. Deze kleuren zijn uitstekend geschikt voor het maken van lekker onopvallende en neutrale creaties die passen bij elke outfit. Wilt u toch liever kiezen voor een iets meer uitgesproken kleur? Ook dan heeft het aanbod heel wat moois voor u in petto. Met name de Colza, de Bamboo en de Menthe zijn prachtige kleuren die pas echt tot hun recht komen wanneer u er de mooiste creaties mee maakt.

Bestel het Looping garen vandaag nog!

Heeft u voldoende ontdekt over het Looping garen en is het dan ook tijd geworden om deze daadwerkelijk aan te gaan kopen? Dan hoeft u daarvoor niet verder te zoeken! Hier bij Caro's Atelier wordt het voor onze klanten mogelijk gemaakt om het prachtige garen te kopen tegen een bijzonder interessant prijskaartje. Bovendien realiseren wij ook altijd een snelle levering en spaart u middels ons loyaliteitsprogramma altijd mee voor zeer mooie, extra kortingen. Het garen van Phildar Looping kopen tegen de meest interessante voorwaarden? Dat is zonder enig probleem mogelijk hier bij Caro's Atelier!