Filter uw producten
Pagina 1 van 2

Phildar Light

Het Phildar Light garen is een lekker zacht garen om mee aan de slag te gaan. U kunt dit garen gebruiken om een lekker zachte trui te maken, maar daarnaast leent ze zich ook prima voor het maken van een mooie en warme sjaal. Dit zachte, wollige en lichte garen is beschikbaar in een groot aantal trendy kleuren wat er voor zorgt dat u er creaties mee kunt maken die over de meest uiteenlopende stijlen beschikken. Bent u ook overtuigd door de eigenschappen van het garen en wilt u er graag meer over ontdekken of zou u ze graag gewoon direct willen bestellen? In allebei deze gevallen zult u niets anders kunnen dan vaststellen dat u hier binnen het wol en garen assortiment van het merk Phildar bij Caro's Atelier aan het juiste adres bent!

Verkrijgbaar in een groot aantal diverse kleuren

Het Phildar Light garen is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren. Dit betekent onder meer dat u er voor kunt kiezen om ze te kopen in Aubergine, maar wat daarnaast ook te denken van bijvoorbeeld Marsala evenals Oeillet, Chantilly evenals Navy en Biche? Al deze verschillende benamingen staan voor zeer aantrekkelijke kleuren die zich perfect lenen voor het maken van de meest uiteenlopende projecten. Of u er nu de voorkeur aan geeft om uw nieuwe project te voorzien van een rustige, lichte uitstraling of u toch eerder te vinden bent voor een wat schreeuwerigere look, het behoort allemaal tot de mogelijkheden met Phildar.

Waar wordt Phildar Light garen voor gebruikt?

Ook een niet onbelangrijke vraag die u zich ongetwijfeld zult stellen heeft betrekking tot de projecten die allemaal gerealiseerd kunnen worden door gebruik te maken van het Phildar Light garen. Wat dit betreft kunt u denken aan verschillende kledingstukken waaronder bijvoorbeeld een lekker zachte trui. Wilt u liever geen trui maken, maar wel aantrekkelijke accessoires? Ook dat kan. U kunt het garen namelijk perfect gebruiken voor het maken van een leuke sjaal. Het ruime aanbod aan verschillende kleuren waar u een keuze uit kunt maken zorgt er bovendien ook nog eens voor dat de modeaccessoires die u maakt met behulp van dit merk perfect met een groot aantal outfits gecombineerd kunnen worden.

Over welke eigenschappen beschikt dit Phildar garen?

Het Phildar Light garen is verkrijgbaar in bollen wol en garen die beschikken over een gewicht van 50 gram. Deze bollen stellen voor 287 meter aan draad ter beschikking. Zoals we eerder op deze pagina al hebben aangegeven kan dit garen onder andere gebruikt worden voor het maken van een leuke, zachte trui. Is dit precies wat u ook van plan bent? In dat geval is het de moeite waard om er rekening mee te houden dat u voor een trui met maat 42 ongeveer 3 bollen garen nodig heeft. De stekenverhouding bij dit garen bedraagt 10 x 10 centimeter = 17 steken x 20 naalden. De samenstelling van het garen bestaat uit 53 procent acryl, 29 procent polyamide evenals 18 procent wol.

Koop uw Light garen nu hier bij Caro's Atelier!

Het zachte, wollige en tegelijkertijd ook lichte karakter waar het garen door wordt gekenmerkt zorgt er voor dat ze ongelofelijk veelzijdig inzetbaar is. Daar dragen ook de vele prachtige kleuren hun steentje in bij. Bent u ook van plan om de mooiste creaties te maken met behulp van het Light garen? In dat geval nodigen we u graag uit om deze te kopen hier bij Caro's Atelier! Wij zorgen er niet alleen voor dat u door dit garen te kopen bij ons kunt genieten van een zeer aantrekkelijke prijs, daarnaast is ook een zeer snelle levering altijd gegarandeerd. Bent u eveneens geïnteresseerd in het bestellen van het garen uit de Phildar Light lijn? Koop ze dan nu hier bij Caro's Atelier!