Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Phildar Phil Degrade

Het Phildar Degrade garen is een aantrekkelijk honderd procent katoengaren welke wordt gekenmerkt door het subtiele degrade effect. Het zijn vooral de subtiele kleurnuances die er voor zorgen dat projecten die worden gerealiseerd met behulp van dit merk garen over een aantrekkelijke en bovendien ook elegante uitstraling komen te beschikken. U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van dit garen voor het maken van een groot aantal verschillende brei- en haakprojecten. Wacht dus geen moment langer en ontdek snel wat ook u allemaal voor moois kunt realiseren met behulp van dit bijzonder fijne en aantrekkelijke garen! Bekijk Phildar binnen ons assortiment wol en garen.

Wat kunt u maken met dit garen?

Het garen dat deel uitmaakt van de Degrade collectie kan worden gebruikt voor het maken van verschillende accessoires evenals zomerse kledingstukken. Niet alleen het feit dat dit garen is gemaakt van honderd procent katoen, maar ook de vele fantastische kleuren waarin ze verkrijgbaar is zorgt er voor dat u er heel wat mensen tijdens de zomermaanden gelukkig mee kunt maken. Bent u niet zozeer op zoek naar een garen om zomerse kledingstukken en accessoires mee te maken, maar gaat uw voorkeur uit naar home deco? Ook dan zult u kunnen vaststellen dat gebruikmaken van het Phildar Degrade garen zich daar als geen ander toe leent!

Natuurlijke tinten en absolute knalkleuren!

De veelzijdigheid van het Phildar Degrade garen is lang niet alleen maar terug te zien in de verschillende projecten die er mee gemaakt kunnen worden. Het is namelijk ook zo dat dit Phildar garen verkrijgbaar is in een groot aantal verschillende kleuren. Wat dit betreft wordt er een onderscheid gemaakt tussen diverse natuurlijke tinten en zogenaamde knalkleuren. Deze laatste zorgen uiteraard voor een extra zomers effect. Welke van de verschillende kleuren uw voorkeur ook mag wegdragen, u zult er steeds op kunnen rekenen dat u met behulp van dit garen de mooiste creaties kunt maken.

Bestel Degrade meteen hier bij Caro's Atelier!

Bent u ook helemaal weg van de leuke en vooral ook subtiele kleurnuances waarvan sprake is bij dit garen? Wilt u dan ook graag zelf met dit garen aan de slag gaan? Dan kunt u deze nu kopen hier bij Caro's Atelier! Dit garen beschikt over een zeer toegankelijk prijskaartje en kan door ons zeer snel worden geleverd. Bestellingen die worden gedaan voor 21:00 uur gaan bijvoorbeeld dezelfde dag nog op de post. Op het ogenblik dat uw bestelling een bedrag bereikt van minimum 45 euro wordt deze helemaal gratis verzonden. Dit zijn stuk voor stuk prima redenen om er voor te kiezen om het Phildar Degrade garen te bestellen hier bij Caro's Atelier!