Filter uw producten
Pagina 1 van 1

Phildar Phil Corde

Het Phildar Corde garen is een robuust en bovendien ook erg stevig garen welke is gemaakt van honderd procent katoen. Daarnaast wordt het gekenmerkt door een fijn gepunnikte structuur. Het koordgaren werd in het bijzonder op de markt gelanceerd om dienst te doen als garen voor het creëren van de leukste home deco. Bovendien leent ze zich ook uitstekend voor het maken van de meest in het oog springende macramé projecten. Bent u ook benieuwd naar wat het garen u allemaal te bieden heeft of wilt u ze meteen in huis halen zodat u er zelf mee aan de slag kunt gaan? In allebei deze gevallen is het de moeite waard om verder kennis te maken met het garen uit deze lijn hier binnen het assortiment met wol en garen bij Caro's Atelier!

Aanbevolen naalddikte van 7 mm

Eén bol van het Phildar Corde garen beschikt over een gewicht van 200 gram. Door het kopen van een dergelijke bol krijgt u meteen ook de beschikking over 80 meter aan draad. Aan de slag gaan met het garen betekent verder dat het wordt aangeraden om dit te doen in combinatie met een naald die beschikt over een dikte van 7 mm. De stekenverhouding bij het garen bedraagt verder 10 x 10 centimeter = 10 steken x 15 naalden. De samenstelling van het garen van het merk Phildar is zoals u hierboven reeds heeft kunnen lezen honderd procent katoen.

Wat maken met het Phildar Corde garen?

Het garen uit de Phildar Corde lijn is zoals reeds aangegeven eerder op deze pagina vooral geschikt voor het maken van diverse home deco of macramé projecten. Dit betekent dat u er in de praktijk mee aan de slag kunt gaan voor het breien evenals haken van zaken zoals een tas, een mand, plaids evenals andere leuke creaties voor zowel thuis als onderweg. Wilt u er niet alleen maar home deco, maar ook macramé projecten mee realiseren? In dat geval kunt u daarvoor denken in de richting van bijvoorbeeld wandhangers evenals plantenhangers.

Haal het Corde garen vandaag nog in huis!

Wilt u graag zelf aan de slag met het maken van leuke home deco of macramé projecten? Dan zijn er maar weinig garens op de markt verkrijgbaar die zich daar beter toe lenen. Bovendien zult u ook kunnen vaststellen dat dit garen bij ons verkrijgbaar is in verschillende kleuren waardoor u, uw creaties precies op die manier kunt maken zoals u dat vanaf het begin in gedachten heeft gehad. Tot slot bieden wij onze klanten steeds een zeer scherpe prijs voor wat het kopen van garen betreft en kunt u op de koop toe ook nog eens rekenen op een zeer snelle levering. Een order die u plaatst bij ons voor 21:00 uur 's avonds wordt dan ook dezelfde dag nog verzonden. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, het is steeds een aanrader om het Phildar Corde garen te bestellen hier bij Caro's Atelier!