Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Phildar Phil Color XL

Het Phildar Color XL is een lekker dik garen welke is gemaakt van een combinatie van 80 procent acryl en 20 procent wol. Ze staat er om bekend een garen te zijn welke over een luchtig karakter beschikt en bovendien uitstekend geschikt is voor het maken van winterse creaties. Wilt u zichzelf en uw gezin wapenen voor de aankomende, koude wintermaanden? Bent u dan ook bijgevolg van plan om de mooiste en warmste accessoires zoals bijvoorbeeld een sjaal of col te maken? Dan kan het zeker de moeite waard zijn om over te gaan tot het bestellen van het wol en garen uit deze lijn.

Een lekker dik garen in diverse kleuren

Het valt natuurlijk meteen op (al was het alleen maar omwille van de naam van dit garen) dat Phildar Color XL over een lekker dik karakter beschikt. Dit zorgt er voor dat u er niet uitsluitend de meest comfortabele, maar bovendien ook warme accessoires zoals sjaals en cols mee kunt maken. Bovendien is het ook zo dat er in het assortiment heel wat verschillende kleuren waargenomen kunnen worden. Wat bijvoorbeeld te denken van de opvallende Oeillet? Of misschien bent u wel eerder te vinden voor Jeans, Mineral of Ecume garen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ook het Berlingot garen is absoluut een uitvoering die het ontdekken meer dan waard is!

Waarom Phildar Color XL bestellen bij Caro's Atelier?

De voordelen waar Phildar Color XL over beschikt spreken eigenlijk voor zich. Waarom zou u er nu echter voor moeten kiezen om dit Phildar garen te bestellen hier bij Caro's Atelier? Wel, daar zijn heel wat interessante redenen voor aan te halen. In eerste instantie is het namelijk zo dat wij voor al onze garens een uitstekend prijs hanteren. Dat is evenwel niet alles, want daarenboven maken we het ook voor al onze klanten mogelijk om het garen te bestellen zonder dat er rekening dient te worden gehouden met hoge verzendkosten. Wat het allemaal nog interessanter maakt is dat er met elke bestelling die wordt geplaatst kan worden gespaard voor interessante besparingen op volgende orders. Het mag dan ook duidelijk zijn, het is altijd de moeite waard om ervoor te kiezen om dit garen te kopen hier bij Caro's Atelier!

Gratis levering van uw bestelling vanaf 45 euro!

Heeft u nood aan verschillende bollen van dit garen of wilt u graag niet alleen dit, maar ook ander garen bestellen? In dat geval hebben we nog een extra voordeel voor u in petto! Het is namelijk ook zo dat u kunt rekenen op gratis verzending van uw bestelling hier bij Caro's Atelier van zodra er een bestelwaarde is bereikt van minimum 45 euro. Vanaf dit ogenblik hoeft u dus geen rekening meer te houden met vervelende verzendkosten. Ook dit is natuurlijk een extra goede reden om over te gaan tot het kopen van het Phildar Color XL garen hier bij Caro's Atelier!