Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Phildar Phil Celeste

Het Phildar Celeste garen is een luxe draad welke beschikt over een samenstelling van 70 procent wol gecombineerd met 30 procent zijde. Dit prachtige garen is niet alleen heerlijk zacht, daarnaast valt ook meteen haar sublieme glans op. U maakt gebruik van dit garen voor het tot stand laten komen van de meest uiteenlopende creaties. De keuze die u kunt maken uit verschillende aansprekende kleuren zorgt er bovendien voor dat er voor elke creatie die tot stand komt een absolute visuele meerwaarde kan worden gecreëerd. Wilt u graag meer ontdekken over het garen of wilt u deze direct kunnen kopen? Het is allebei zonder probleem mogelijk hier bij Caro’s Atelier binnen het wol en garen assortiment!

Beschikbaar in diverse kleuren

Het Phildar Celeste bestellen kan gebeuren in tal van verschillende kleuren. Zo kunt u er in eerste instantie voor kiezen om over te gaan tot het kopen van het Celeste Nude garen. Dit garen is bijzonder populair en wordt vaak gecombineerd samen met het Celeste Ecru garen. Bent u niet zo'n fan van deze lichte kleuren en heeft u het meer begrepen op een kleur die wat feller in het oog springt? In dat geval zult u er wellicht voor willen kiezen om het Celeste Tomette garen in huis te halen. Andere mogelijkheden zijn de Camel evenals de Orage varianten. U vindt al deze kleuren uiteraard terug in het ruime assortiment met garen van het merk Phildar hier bij Caro's Atelier!

Hoe Phildar Celeste onderhouden?

U moet er altijd rekening mee houden dat het ene garen op vlak van onderhoud het andere niet is. Het is bijvoorbeeld zo dat er verschillende garens op de markt zijn terug te vinden welke perfect in de wasmachine kunnen worden gestopt. Dit geldt echter niet voor deze Phildar Celeste. U dient er dan ook steeds rekening mee te houden dat deze met handwas dient te worden gewassen. Bovendien wordt het sterk aangeraden om ze na het wassen liggend te laten drogen. Alleen op deze manier bent u zowel op korte als op lange termijn verzekerd van de meest optimale glans en duurzaamheid.

Celeste bestellen hier bij Caro's Atelier

Caro's Atelier is de absolute specialist voor wat betreft het aanschaffen van de meest uiteenlopende soorten garen. Het Celeste garen is er één die door haar sprankelende glans meteen opvalt. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat veel mensen staan te popelen om er mee aan de slag te kunnen gaan. Geldt dit eveneens voor u en wilt u ze graag kunnen aanschaffen tegen een zeer interessant prijskaartje? Dan is het altijd de moeite waard om ze te bestellen hier bij Caro's Atelier. Bovendien spaart u met elke order die u doet ook mee voor aantrekkelijke, extra kortingen. Op deze manier zult u steeds opnieuw kunnen vaststellen dat het kopen van het garen uit de Phildar Celeste lijn bij ons een goed idee is!