Filter uw productenPagina 1 van 1

Phildar Phil Caresse

Phildar Caresse is een bijzonder zacht garen welke beschikt over een samenstelling van acryl en polyamide. De structuur waar deze draad over beschikt zorgt er voor dat het garen over een luxueuze uitstraling beschikt. Het lichte gewicht en gebruiksgemak welke dit garen aan de dag weet te leggen zorgt er bovendien voor dat ze zich als geen ander leent voor het breien en / of haken van kleding voor baby's. Het spreekt evenwel voor zich dat u niet alleen gebruik kunt maken van dit garen voor het maken van kledingstukken voor de kleinsten onder ons. Ook wanneer u bijvoorbeeld enkele leuke accessoires of zachte knuffels wenst te maken is het altijd mogelijk om daarvoor in de richting te kijken van dit garen welke deel uitmaakt van de Phildar Caresse collectie. Bekijk het garen binnen ons assortiment met wol en garen.

Gemaakt van 51% acryl en 49% polyamide

De samenstelling waar het Phildar Caresse garen over beschikt bestaat voor 51 procent uit acryl en 49 procent uit polyamide. Eén bol van het garen beschikt over een gewicht van 50 gram en voorziet u van ongeveer 146 meter aan draad. Voordat u aan de slag kunt gaan met het garen is het bovendien ook belangrijk om er rekening mee te houden dat u hiervoor bij voorkeur gebruik maakt van een naald met een dikte van 4 mm. De stekenverhouding welke van toepassing is bij dit garen bedraagt bovendien 10 x 10 centimeter = 23 steken x 30 naalden.

Geschikt voor de meest uiteenlopende creaties

Het is uiteraard altijd fijn om te weten dat u met het kopen van een bepaald type Phildar garen de meest uiteenlopende creaties kunt maken. Dat geldt absoluut voor het Phildar Caresse garen welke is terug te vinden in het assortiment hier bij Caro's Atelier. Dit garen is niet alleen ongelofelijk zacht, daarnaast heeft ze ook nog eens een luxueuze uitstraling. Deze zorgt er voor dat het garen zich als geen ander leent voor het maken van de meest uiteenlopende creaties, in het bijzonder voor kinderen. Gebruik het garen niet alleen voor het maken van babykleding, maar ook voor bijvoorbeeld een kindervest evenals een warme sjaal.

Haal ook uw Caresse garen nu in huis!

u nu dus met andere woorden op zoek bent naar een geschikt garen om babykleding mee te maken of u er gewoon een leuke, schattige en zachte knuffel mee wil realiseren, in beide gevallen is het zeker de moeite waard om er voor te kiezen om aan de slag te gaan met het garen dat deel uitmaakt van de Phildar collectie. Dit garen is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren en is werkelijk bijzonder zacht. Zijn dit eigenschappen die u ook wel aanspreken en wilt u dan ook graag over gaan tot het aanschaffen van dit garen? Dan hoeft u niet verder meer te zoeken. Al het Phildar Caresse garen is namelijk verkrijgbaar tegen de meest interessante prijs hier bij Caro's Atelier!