Filter uw productenPagina 1 van 1

Phildar Cabotine

Het garen uit de Phildar Cabotine reeks is een zacht garen welke is gemaakt van licht gebleekt katoen evenals acryl. Dit garen is zowel populair om mee te haken als mee te breien. De samenstelling van het garen zorgt er voor dat ze over een lekker zacht karakter beschikt. Bovendien heeft het garen ook een aantrekkelijke velours achtige uitstraling. De reeks is daarnaast ook verkrijgbaar in tal van verschillende kleuren waardoor ze steeds geschikt is voor het maken van de meest uiteenlopende creaties. Wilt u graag meer ontdekken over het garen uit de reeks en / of wenst u deze meteen te kopen vanuit ons wol en garen assortiment? Dan bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres!

Beschikbaar in tal van uiteenlopende kleuren

Het garen dat deel uitmaakt van de Phildar Cabotine lijn is beschikbaar in een groot aantal verschillende kleuren. In eerste instantie vallen de zachte pastels op, maar daarnaast is het eveneens een optie om het Phildar garen te bestellen in verschillende mooie en felle kleuren. Weet u met andere woorden precies wat u gaat maken en welke kleuren u daarvoor nodig heeft? In dat geval zult u alleen maar kunnen vaststellen dat het aanbod van de Phildar collectie u precies datgene biedt waar u nood aan heeft, waar uw voorkeur ook naar uit gaat.

Een prima garen om mee te variëren

Het Phildar Cabotine garen is een licht en bovendien gemengd garen welke uitnodigt om mee te gaan variëren. Dit betekent dat dit type garen zich als geen ander leent om uw creativiteit de vrije loop te laten. Het betreft hier bovendien een garen welke is gemaakt van een combinatie van katoen evenals hoogwaardig acryl. Dit zorgt er voor dat dit garen niet alleen prima is om mee te combineren, daarnaast is het ook nog eens zo dat ze kan worden bestempeld als het ultieme garen voor de zomer. U kunt er dan ook voor kiezen om er verschillende uiteenlopende zaken mee te maken. Denk op dit vlak niet alleen aan een leuk kindervestje, maar bijvoorbeeld ook aan een stoere top of een zwierig jurkje.

Een eenvoudig te onderhouden garen

Het Phildar Cabotine garen staat er om bekend een garen te zijn welke eenvoudig kan worden onderhouden. Dit blijkt uit verschillende factoren. In eerste instantie is er natuurlijk het feit dat het garen kan worden gewassen in de wasmachine op een temperatuur tot 30 graden. U dient er echter eveneens rekening mee te houden dat het garen niet in de wasdroger mag worden gestopt en bovendien is plat drogen aangewezen. Het strijken van dit garen is niet mogelijk. Hoe dan ook, het feit dat u dit garen gewoon kunt wassen in de wasmachine zorgt er natuurlijk voor dat ze perfect kan worden onderhouden.

De eigenschappen van het Phildar Cabotine garen

Het garen dat deel uitmaakt van deze lijn kan worden aangekocht in bollen van 50 gram. Eén bol is goed voor 124 meter aan draad en er moet rekening worden gehouden met een stekenverhouding van 10 x 10 centimeter = 21 steken x 30 naalden. Wanneer u er voor kiest om gebruik te gaan maken van dit type garen is ook altijd aangewezen om rekening te houden met een naalddikte van 3,5 mm. Voor het maken van een trui met maat 42 heeft u overigens ongeveer 10 bollen garen nodig. De samenstelling van het garen is 55 procent acryl evenals 45 procent katoen.

Haal Cabotine vandaag nog in huis!

Bent u wel op zoek naar een aangenaam zomers garen om in huis te halen en de leukste creaties mee te maken? In dat geval is het zonder meer de moeite waard om daarvoor te kijken in de richting van het Phildar Cabotine garen. U kunt dit garen hier bij Caro's Atelier bestellen tegen een zeer scherpe prijs en bovendien verzenden we ze ook nog eens erg voordelig. Heeft u, uw bestelling voor 21:00 uur 's avonds geplaatst? Dan zorgen wij er voor dat het aangekochte garen dezelfde dag nog op de post gaat! Zo hoeft u nooit lang te wachten voordat u met het garen in kwestie aan de slag kunt gaan!